Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Aksaray da Epidermis Estetik ve Güzellik Merkezi açıldı

Aksaray da Epidermis Estetik ve Güzellik Merkezi açıldı

Çetin Mete Özdemir yönetiminde Epidermis Estetik ve Güzellik Merkezi açıldı.

Açılışa Adana?nın tanınmış iş adamlarından Ali Aksoy, kentin önemli isimleriyle ile çok sayıda seçkin konuk katıldı. Konuklarıyla tek tek ilgilenen işletmeci Çetin Mete Özdemir, hedeflerini anlattı.

?Epidermis Estetik ve Güzellik Merkezi, alanında en sağlıklı , en etkili hizmetleri sunmak ve çok iyi eğitim almış uzman kadrosu ile sizlere hizmet vermek için 2005 yılında kuruldu. Türkiye genelinde 19. Şubemizi Aksaray?da açmanın gururunu yaşamaktayım.  Kalite, Hijyen, ve güler yüzlü hizmet anlayışından ödün vermedik vermeyiz. Güzellik ve estetik alanında hem kaliteli hizmet veren, hem de sektörüne yeni uzmanlar kazandıran Epidermis sizlere Kaliteli, güler yüzlü ve hijyeni ön planda tutan hizmet anlayışı ile siz sevgili Aksaraylı hemşerilerimize özel farklı kampanyalar düzenlemekteyiz. Örneğin Yılbaşına kadar Cilt bakımı uzman ekibimiz tarafından ücretsiz yapılacak. Tüm Aksaraylı hemşerilerimizi Aksaray merkez Ereğli Kapı Mahallesi 1405 sokak No 8/3 Migros yanında bulunan Dönmez apartmanı 2 katında hizmet veren Epidermis Estetik ve Güzellik Merkezine bekliyoruz.?

Epidermis Estetik ve Güzellik Merkezi, alanında en sağlıklı ve en etkili hizmetleri sunmak ve çok iyi eğitim almış uzman kadrosu ile sizlere hizmet vermek için 2005 yılında kuruldu. Güzellik ve estetik alanında hem kaliteli hizmet veren, hem de sektörüne yeni uzmanlar kazandıran Epidermis Estetik ve Güzellik Merkezi, bu tecrübesini ve birikimini kullanarak üstün hizmet kalitesini Aksaray ile buluşturdu.

Aksaray merkez Ereğli Kapı Mahallesi Migros yanında bulunan Epidermis Estetik ve Güzellik Merkezi; epilasyondan, cilt bakımlarına, bölgesel incelme uygulamalarından, cilt uygulamalarına kadar onlarca hizmeti aynı üstün standartlarla Aksaray ile buluşturmakta.



Haberi Sesli Oku