Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Cennet İnceöz


Bir söz vardır bilirmisiniz?

Padişah hırkası giymişiniz Kibir KöTü diyorsunuz


Kula boyun eğmişiniz ,
ALLAH bÜyüK diyorsunuz diye.
Günümüz seçim atmosferinde var olan adaylardan bazılarının profilindeki etiket gibi durmuyormu sizce de.
Makamlar devletin halka hizmet edenleri koyduğu mevkiiler iken.
Devletin veya bağlı bulunduğu Parti'nin makamlarını 
Kendi malı sanan, makamlara duyulan saygıyı kendine duyulduğunu sanan  ,bu yanılgı ile de kibiri hırka edinmiş,halka yukardan bakan, küçük değil büyük dünyaları dahi,  kendi yarattı sanan aday adayları ile bu iş nasıl olacak merak konusu..
 Vekil veya vekil adaylarından beklenti çok değil ,sadece güler yüzü ve aramalara dönmesi nedeni ile  vekilliğini garantilemiş bir vekil profili göz önünde iken ,bu ne körlüktür anlamak da mümkün değil , halk seçim zamanı değil, normal şartlarda normal zamanlarda da aramalara dönen,halkla iç içe olan , Aksaraylı , halktan ,  güleryüzlü  ,kibirden uzak , kendini temsil edecek ,kendi gibi olan aday istiyor..
Yoksa Aksaray halkı Cumhur ittifakına da , Recep Tayyip Erdoğan'a da bağlılığını alenen ifade ediyor ,ama diyor adaylara bakacağız,  oyun birisi Recep Tayyip Erdoğan'a birisi kendimden olana diyor.
 Artık kendinden olmayana oy vermek istemiyor Aksaraylı.
Partilerin aday açıklamaları bir bir başladı , umuyoruz ki genel merkezler bu adaylar arasından ,il merkezini değil, halkı dinler ,
Umuyoruz yeni , genç , daha önce denenmemiş adayoar arasından halkı temsil edecek halktan birilerini halkı temsil etmek üzere seçer.
Zaman daralıyor, yasal sürecin başlaması ile , önlerinde iki ay kalan vekil adayları zaten kendilerini anlatabilmek için yeterli süreye sahip değil.
  Şu ana kadar neydiniz ona bakacak halk ,
Belki de doğru olan budur değilmi?
Seçim zamanı değil , seçim zamanı olmayan zamanlardaki davranışlarınız ile değerlendirileceksiniz...
Ona göre sayın vekil adaylarımız....

Hadi hayırlı olsun.