Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ali Genç


GÜNDEM CUMHUR İTTİFAKI ADAY TANITIMIYDI!

GÜNDEM CUMHUR İTTİFAKI ADAY TANITIMIYDI!



 
   Gerçekten de hafta sonunda iktidarla muhalefetin konuştuğu en önemli  iki etkinlikti.
    Önce Ak Parti il teşkilatı tarafından Cuma günü düzenlenen ve Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur’un katıldığı Atatürk Kapalı Spor salonundaki tanıtıma Milletvekilleri  Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy ile birlikte il başkanlığıyla  merkez ilçe yönetimiyle tüm ilçe yönetimleri katıldı.
     Adaylarla birlikte taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdikleri birlikte etkinlikte Milletvekilleri ile Genel başkan yardımcısı ile birlikte İl başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Belediye başkan adayı Dr. Evren Dinçer birer konuşma yaptı.
AK PARTİ AKSARAY MERKEZ VE İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI
 Tanıtımda yapılan açıklamada Ağaçören  Kemal Salman, Eskil’de  aday olmayan Necati  Belgemen’ in yerine Mustafa Zavlak, Güzelyurt ilçesinde yeniden Ünal Demircioğlu 3.defa Gülağaç’ta Faruk Teymen yerine Ahmet Us, Ortaköy’de Ali Rıza Özdemir yerine İGM üyesi İzzet Demiryürek aday  olarak gösterildi.
  Sultanhanı ilçesinde Fahri Solak 3. defa ve Sarıyahşi  ilçesinde Fatih Ünsal ise 4. defa yeniden aday olarak açıklandı.
BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI
 Tanıtım toplantısında Bağlıkaya Hüseyin Cansu, Demirci İsmail Kav, Gülpınar dan Mustafa Baymışlıoğlu 3. defa
Helvadere, Hasan Hüseyin Akyol Ihlara da Ahmet Dinç’in yerine Ali Köksal Sağlık Mustafa Kepil yerine Mehmet Yiğit
Saratlı Aziz Aslan, Taşpınar: Metin Dağ yeniden,
   Selime Levent Çevik yeniden, Topakkaya Adem Baylan yeniden, Yenikent: Ali Altınsoy, Yeşilova: Şeref Gürlek
Eşmekaya İsmail Hakkı Güneş(İttifak adına MHP) ve Yeşiltepe Ömer Ok.
MHP SALONU DOLDURANLARLA ŞÖLEN HAVASINDA AKSARAY İL,İLÇE VE BELDE BAŞKANLARINI AÇIKLADI!
 MHP Genel merkezi tarafından önemi gözler önüne seren ev sahibi milletvekili Ramazan Kaşlı’nın yanında partinin Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Merkez Disiplin Kurulu ve Başkanı Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, Niğde Milletvekili Cumali İnce, Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef’in yanı sıra eski il başkanları ile birlikte Osman Ertuğrul ile birlikte başkan adaylarının taraftarlarının da katıldığı tanıtım töreni kelimenin tam manasıyla şölen  havasında geçti.
  Tanıtım toplantısında il başkanı Burhanettin Karataş, Aksaray merkez ilçe adayı İrfan Çıtak ile birlikte milletvekillerinin tamamının katılımcılara hitabının ardından aday tanıtımına geçildi.
  Törende yapılan açıklamada daha önce açıklanan Aksaray Merkez ilçe Belediye başkanı İrfan Çıtak’ın ardından ilçe Belediye başkanları sahneye çağırılarak katılımcılara tanıtıldı.
MHP’NİN 2024 MAHALLİ SEÇİMLERİNDE AKSARAY İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI
  Ağaçören Fevzi̇ Yalman, Eskil Ni̇yazi̇ Alçay Güzelyurt Sadullah Er, Ortaköy Ahmet Koyuncu, Sarıyahşi Doğan Mutlu ve Sultanhanı Fi̇yay Şanlı oldu.
BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI!
  Bağlıkaya Dursun Eser, Helvadere Ari̇f Belli̇kli̇  yeniden, Topakkaya Harun Oflaz Yeşilova’da Veysi Baysal’ın yerine Buğra Koç, Taşpınar  Tayfun Demi̇rlendi̇ ,Sağlık Abdullah Tosun   Eşmekaya  İsmai̇l Hakki Güneş yeniden, Demirci Neci̇p Tav,  Saratlı Bayram Özkan, Ihlara Yunus Akar ve Selime Turgut Yayatan.
  Cuma ve Pazar günü yapılan  tanıtımlardaki hoş görü havasının seçim boyunca sürmesi dileğiyle.
  Rabbim yar ve yardımcımız olsun.