Tarih: 21.02.2026 20:10

Geniş Katılımlı "Birlik ve Beraberlik" iftar Sofrası

Facebook Twitter Linked-in

​Veysel Öztürk'ün ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına katılımın yüksekliği dikkat çekti. Masalarda sadece esnaf temsilcileri değil, Aksaray'ın yönetiminde söz sahibi olan pek çok isim yer aldı:

​"Tam Destek" Mesajı Ön Planda

​Toplantının en can alıcı noktası, katılımcıların Veysel Öztürk'e yönelik sergilediği tutum oldu. Yapılan konuşmalarda ve ikili temaslarda şu noktalar öne çıktı:

  1. Güç Birliği: STK ve Belediye başkanları, Aksaray esnafının sorunlarının çözümü noktasında Veysel Öztürk'ün vizyonuna güvendiklerini belirterek açık desteklerini ifade ettiler.
  2. Projeler ve Vizyon: Öztürk, iftar sonrası yaptığı konuşmada esnafın dijitalleşmesi, yeni sanayi bölgelerindeki ticaretin canlandırılması ve odalar arası koordinasyonun artırılmasına yönelik projelerinden bahsetti.
  3. Samimiyet ve Liyakat: Katılımcılar, Öztürk'ün esnafın içinden gelen bir isim olması ve birleştirici kimliğiyle "Aksaray için en doğru aday" olduğu görüşünde birleşti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —