Menü Aksaray haber  | Aksaray haberleri | Aksaray Sondakika| Sondakika |
Tarih: 16.03.2026 13:51
Jandarma Zehir Tacirlerine Geçit Vermedi: 1120 Hapla Yakalandılar

Jandarma Zehir Tacirlerine Geçit Vermedi: 1120 Hapla Yakalandılar

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ve Sultanhanı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, E.M. (23), E.K. (23) ve E.C.Ü. (21) isimli şahısların İzmir ilinden temin ettikleri uyuşturucu ve uyarıcı hapları Aksaray iline getirerek ticaretini yapacağı bilgisinin elde edilmesi üzerine, narkotik timlerimiz tarafından teknik ve fiziki takibe alınan şahıslar kullandıkları araç ile seyir Konya- Aksaray karayolunda seyir halinde iken Sultanhanı ilçesinde durdurulmuştur. Şüpheli şahısların kullanmış olduğu 68 XX XXX plakalı araçta yapılan aramalarda, aracın yan sürgülü kapısının içerisine gizlenmiş vaziyette toplam (1120) adet sentetik (Uyuşturucu ve uyarıcı hap) ecza ele geçirilmiştir.

Gözaltına alınan E.M. (23), E.K. (23) ve E.C.Ü. (21) işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilmiş olup çıkarıldıkları mahkemece, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

 

Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza kararlılıkla devam edilecektir.

 

Kamuoyuna saygıyla sunulur.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —