Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ “ MESAJI

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ “ MESAJI

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ “ MESAJI

            Cumhuriyetimizin kurucusu,  bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 82’inci yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anmaktayız.

            Atatürk; sadece milletimizin değil, bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış bir liderdir. Milletimize ve ordumuza önderlik ederek yürüttüğü istiklal mücadelesi, hür yaşama kararlığındaki Türk Milletini aydınlık günlere kavuşturmuştur.

            Bağımsızlık uğrunda karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak milletine bağımsızlığını armağan eden, hayatına sığdırdığı büyük başarılarla dünya milletlerine örnek olan Atatürk'ün bize sunduğu değerleri korumak ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak için tüm gücümüzle çalışmalıyız.

            Kurtuluş savaşımızın önderi, milletimizin kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin gönlünde daima yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal mücadelemizin kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.

            Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

 

Hamza AYDOĞDU                                                                                     VALİ



Haberi Sesli Oku