Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

2020 HİZMETLERLE DOLU BİR YIL OLACAK

2020 HİZMETLERLE DOLU BİR YIL OLACAK

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’İN YENİ YIL MESAJI

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, yeni yıl için bir mesaj yayımladı. Başkan Dinçer mesajında, “Yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2020 yılına giriyoruz. Yeni yılın şehrimiz başta olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor, yeni yılda şehrimiz için önemli ve yeni projeleri halkımızın hizmetine sunacağımızı belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Dinçer, mesajının devamında; “Ülkemizde ve şehrimizde önemli gelişmelerin yaşandığını 2019 yılını geride bırakıyoruz. Yeni ümitlerle ve hizmetlerle dolu 2020 yılına girmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi.

 

“2020 yılında Aksaray’ımız için gecemizi gündüzümüze katıp çalışmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Dinçer, “Aksaray’ımızı daha iyi bir noktaya taşımak için yerel idareciler olarak üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri ve projelerimizi yerine getirmek için plan ve programımızı yaptık. Atılacak her adım ve sunulacak her hizmet halkımızın ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda olmuştur.

 

Millet olarak birlik ve beraberlik içeresinde yeni yılda da, aynı heyecan ve inançla çalışmaya devam edeceğiz. 2020 yılında da her geçen gün büyüyen ve gelişen Aksaray’ımızda yeni hedefler, yeni projeler ve yatırımlarla kentimize en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz.

 

Yeni yılın başta şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya barış, hoşgörü, huzur ve refah getirmesini diler, hemşehrilerimin yeni yılını en samimi duygularımla kutlarım” dedi.



Haberi Sesli Oku