Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

2021 YILI ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

2021 YILI ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

2021 YILI ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kampüste 2021 yılı için planladıkları altyapı çalışmalarının kısa süre içinde başlayacağını belirtti.

 

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Serpil Doğuş Gümüşsoy ve Şube Müdürü Mustafa Şafak, bu yıl planlanan çalışmaların son durumuna ilişkin ASÜ Üst Yönetimini bilgilendirdi. Altyapı çalışmalarının önemlice bir bölümünde zemin düzenlemelerinin yapılacağını söyleyen Rektör Şahin, “Yeni meydan, park ve bahçe düzenlenmeleriyle birlikte oluşturduğumuz alanlar başta olmak üzere, yoğun kullanım nedeniyle deforme olan alanların zemini yenilenecek. Buna ek olarak B Giriş Kapısı ve çevresinde de benzeri bir düzenleme yapılacak ve güvenli geçiş sistemlerine entegre yeni donatılar tamamlanacak. Öte yandan yol ve kaldırım kenarları ile ağaçlandırma sahaları düzenlenecek ve ihtiyaç duyulan tüm noktalarda onarımlar yapılacak” dedi. ASÜ Rektörü, çalışmaların iklim koşullarına bağlı olarak kısa süre sonra başlayacağını ve 2021 yılı iş takvimi içinde tamamlanacağını söyledi.

 

Düzenlenen toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayhan Özçifçi, Prof. Dr. Engin Deligöz ve Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş ile Genel Sekreter Bayram Ali Yavaş da katıldı.



Haberi Sesli Oku