Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

68 AKSARAY BELEDİYE SPOR’DA MORALLER ÜST SEVİYEDE

68 AKSARAY BELEDİYE SPOR’DA MORALLER ÜST SEVİYEDE

IĞDIR MAÇININ HAZIRLIKLARI OLDUKÇA NEŞELİ GEÇİYOR

BAŞKAN KOÇ “ IĞDIR MAÇINDA SAHA VE SEYİRCİ AVANTAJIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE KULLANARAK

3 PUANLA AYRILMAK İSTİYORUZ”

 

TFF 3.Lig 2. Grupta Play Off’ mücadelesi veren 68 Aksaray Belediye Spor, 24 Nisan Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Alagöz Holding Iğdır FK maçının hazırlıklarını Dağılgan spor kompleksinde sürdürüyor.

 

Yeni yönetimin göreve gelmesiyle moral bulan siyah beyazlı futbolcular, güçlü rakibi Iğdır FK ile oynayacakları karşılaşmaya oldukça hırslı hazırlanıyorlar. Yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli ve hırslı oldukları gözleniyor

 

Yönetime geldikten sonra Aksaray Belediye Sporlu futbolcuları, deplasmanda oynan Siirt spor maçında ve antrenmanlarında hiçbir zaman yalnız bırakmayan Aksaray Belediye Spor kulüp Başkanı Murat Koç ve yöneticiler, Iğdır maçı öncesi de antrenmanlara giderek futbolculara destek oldular.

 

TÜM TARAFTARLARIMIZI IĞDIR MAÇINA BEKLİYORUZ

 

Aksaray Belediye Spor Başkanı Murat Koç, Pazar günü oynayacakları Iğdır FK

karşılaşmasının her iki takım adına da zorlu geçeceğini ancak kazanan tarafın Aksaray Belediye Spor olacağını ifade ederek şu görüşlere yer verdi.

“Aksaray Belediye Sporumuz 3,Ligin en tecrübeli ve kaliteli takımlarından birisidir. Bizim tek hedefimiz Play Off’u garantilemek ve gruptan çıkmaktır.

Henüz grubumuzda şampiyon belli olmadı. Bizim Iğdır FK ile yapacağımız karşılaşma her iki takım içinde çok büyük önem arz ediyor. Pazar günü oynayacağımız Iğdır FK maçında ev sahibi olma avantajımızı ve özellikle taraftar desteğimizi iyi kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Bu nedenle Aksaray sporumuza gönül veren tüm taraftarlarımızı Iğdır maçına bekliyoruz. İnşallah taraftarlarımızın da desteği ile bu maçımızı kazanarak 2. Lige çıkma yolunda çok önemli bir engeli aşmış olacağız” dedi.

Bu arada Aksaray Belediye Spora gönül veren iş insanı Turan Kalkan’da takımın antrenmanına gelerek futbolculara iftar sonrası yemeleri için hem tatlı ikram etti hem de Iğdır maçında başarılar diledi.



Haberi Sesli Oku