Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

68 Aksaray Belediyespora moral programı

68 Aksaray Belediyespora moral programı

Meslek Odasına ziyaret

3. lig 1. Grupta mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor için moral programı düzenlendi. Aksaray Valisi Ali Mantı protokol üyeleri ile birlikte Ahsaray Otel ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeği programına katıldı.

Vali Ali Mantı teknik heyet ve sporcuların katıldığı programda yaptığı konuşmasında siyah beyazlı ekibe şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

-OSB Ocak Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Ocak ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Ali Mantı Başkanlığında OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Evren Dinçer, İşadamları İmdat Altuntaş, Ramazan Okutan, Seyfettin Karagöz ve OSB Müdürü Ayhan Ermiş’in katılımıyla OSB Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Vali Ali Ali Mantı gündemde yer alan konuları yönetim kurulu üyeleri ile görüştüklerini yatırımcılardan gelen talepler ile OSB’nin sorun ve ihtiyaçları ile ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını açıkladı.

 

-Sıfır Atık Projesi değerlendirme toplantısı

Atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan Sıfır Atık Projesi genel değerlendirme toplantısı Vali Ali Mantı başkanlığında Valilik Hizmet Binası Ek-3 binası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İlçe Kaymakamları kamu kurum müdürleri ile belde belediye başkanları katıldı.

Toplantıda konu ile ilgili açıklamada bulunan Vali Ali Mantı Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülen projenin Aksaray’da başarılı bir şekilde yürütülmesi için tüm kurum ve kuruluşların sorumlu davranarak bu konuda aksamaya meydan vermeyeceğini vurguladı.

Aksaray’da proje uygulamasında görülen aksaklık ve eksikliklerin tespit edilerek bu konuda yürütülen çalışmaların amacına uygun şekilde yürütüleceğini ifade eden Vali Ali Mantı proje ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Görüş ve önerilerin değerlendirildiği toplantıda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan sunumda proje ve Aksaray’da son durum hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

 

Meslek Odasına ziyaret

Aksaray Valisi Ali Mantı beraberinde Belediye Başkanı Evren Dinçer ile Aksaray Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanlığına ziyarette bulundular.

Esnaf Meslek Odası Başkanı Ayhan Tüzün ile bir süre görüşen Vali Ali Mantı ve Belediye Başkanı Evren Dinçer oda hizmet ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Tüzün Vali Ali Mantı ve Belediye Başkanı Dinçer’e teşekkür etti.



Haberi Sesli Oku