Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

 

Aileden başlayarak hayatımızın her yerinde ve her anında, sevgileri, emekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.
Ülkemize hizmetleriyle değer katan, istiklalimize ve istikbalimize yönelik tehditlere karşı en ön saflarda mücadele eden cesur ve özgüveni yüksek kadınlarımız genç nesillere ışık tutarak, ülkemizi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşıyarak geleceğe yürüyüşümüzde de en önemli güvencemiz olmaya devam edeceklerdir.
Kadınlarımızın karşılaştığı sorunların, esasen tüm toplumun meselesi olduğu, dolayısıyla çözümlerin de ortak bir anlayışla üretilebileceği unutulmamalıdır. Konuya ilişkin mevcut sorunları dile getirmek, çözüm üretme amacıyla birlikte gayret göstermek için tüm imkânların seferber edilerek medeniyet değerlerimizden, tarih ve kültürümüzden aldığımız güçle bu sorunu da aşacağımıza inanıyorum.
Bu düşüncelerle, şiddete maruz kalan ve görevleri başında hayatını kaybeden hanım kardeşlerimiz başta olmak üzere ülkemizin bekası, milletimizin istikbali için şehit olan tüm kadınlarımızı şükranla yâd ediyor; her birine Allah’tan rahmet diliyorum.
Tüm annelere sevgilerimi, saygılarımı sunuyor, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gönülden tebrik ediyorum.



Haberi Sesli Oku