Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK HEYET OSB’DE FABRİKALARI ZİYARET ETTİ

AK HEYET OSB’DE FABRİKALARI ZİYARET ETTİ

Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ederek, yatırımcılar ve çalışanlarla görüştü.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberinde Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ederek, yatırımcılar ve çalışanlarla görüştü.

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve İl Başkan yardımcısı Mustafa Alakuş, Organize Sanayi Müdürü Ayhan Ermiş’i ziyaret ederek yatırımcılar, üretim, istihdam ve yatırım planlamaları üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulundu.

Üretim ve istihdam ile şehir ekonomisine can katan Organize Sanayi Bölgesi’nde birbirinden farklı üretim yapan fabrikaları ziyaret eden AK heyet fabrika yöneticilerinden üretim kapasitesi, istihdam ve diğer konular ile ilgili bilgiler aldı.

Fabrika gezileri sonrasında değerlendirmede bulunan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “AK Parti İl teşkilatımızın yaptığı program çerçevesinde Organize Sanayi Bölgesindeki sanayicilerimizi ziyaret ettik. Kalkınmak için tarımda olduğu gibi sanayide de üst seviyede olmalıyız. Amacımız ilimizi cazibe merkezi haline getirmek ve daha fazla yatırımcıyı çekerek istihdama ve ekonomiye katkıda bulunmak. Aksaray olarak ülkemizin dünyadaki ticaret gücüne güç katmak istiyoruz. Hem üretime hem ekonomimize katkı sağlayan sanayicilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Üreten, elini taşın altına koyan sanayici ve girişimcilerin her zaman yanında olduklarını dile getiren Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti hükümeti olarak Organize Sanayi Bölgesine her türlü katkıyız sunduklarını, desteklerinin bundan sonraki süreçte de artarak devam edeceğini kaydetti.

AK Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren sektör temsilcileri ise, “Aksaray ve ülkemiz için tüm yatırımcılar olarak elimizi, gövdemizi her zaman taşın altına koyduk. Tüm firmalarımızla üretime devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hükümetimize sanayicimize olan desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.



Haberi Sesli Oku