Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK PARTİ AİLESİ GÜNDEN GÜNE BÜYÜYOR

AK PARTİ AİLESİ GÜNDEN GÜNE BÜYÜYOR

AK PARTİ AİLESİ GÜNDEN GÜNE BÜYÜYOR

 

AK Parti’nin tüm illerde olduğu gibi Aksaray’da da hızla yükselmeye ve büyümeye devam ettiğini belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti ailesinin Aksaray’daki sayısının 45 bine ulaştığını bildirdi.

AK Parti Aksaray teşkilatları, 6 ay önce başlattıkları üye kampanyası kapsamında, tüm ilçeleri, beldeleri ve köyleri karış karış gezerek yaptıkları çalışmaların meyvesini almaya başladı. Aksaray teşkilatı, 1 Haziran’da, ‘37 bin civarında olan üye sayısını yılsonuna kadar 45 bine çıkarma’ hedefiyle çıktıkları yolda, hedefe kısa bir sürede ulaştı. Kazanılan 8 bin yeni üye ile birlikte AK Parti Aksaray ailesinin üye sayısı 45 bine ulaştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Aksaray teşkilatları olarak son derece memnunuz. Büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Partimiz’e bu denli yoğun teveccüh göstermesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu salgın şartlarında, salgına karşı tedbirlere de dikkat ederek kapı kapı dolaşarak gönüller kazandık. Büyük AK Parti ailemize 8 bin yeni üye kazandırdık. Üyelerimizin bir kısmı parti binalarımıza bizzat gelerek kendileri kayıtlarını yaptırdı. Çoğunun evine ya da iş yerine yaptığımız ziyaretlerde gönüllerini kazanarak üye olmalarını sağladık” diye konuştu.

Aziz millete hizmet mücadelesinde hiç durmadan, yorulmadan devam edeceklerinin altını çizen Başkan Altınsoy, “Yeni üyelerimizle birlikte Aksaray’ımızdaki üye sayımızın çok kısa sürede bu denli artış göstermesi vatandaşlarımızın, büyük ve güçlü Türkiye mücadelesinde, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’mize olan teveccühünün bir göstergesidir. Bu tablo, milletimizin geleceğini AK Parti’de gördüğünün inkar edilemez bir işaretidir. Biz bu davaya sevdalı büyük bir aileyiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hedeflerimize, durmadan, yorulmadan, aşkla, heyecanla milletimiz ile beraber yürümeye devam edeceğiz. AK Parti hikayesi içinde yer alan teşkilat mensuplarımızın her birine şükran borçluyuz. Bu münasebetle Milletvekillerimize, ilçe ve belde belediye başkanlarımıza, il yönetim kurulu üyelerimize, ilçe başkanımıza ve yönetimlerine, il kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine, ilçe gençlik kolları ve ilçe kadın kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine, mahalle başkanlarımıza, belde ve köy temsilcilerimize, tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Haberi Sesli Oku