Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET

 

BAŞKAN DİNÇER ‘’BİZ GENÇLERİMİZE HER ALANDA GÜVENİYORUZ’’

AK Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

           AK Parti Aksaray 6. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi ile Aksaray İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Şükrü Öztürk yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti. Gençlik Kolları teşkilatını Belediye meclis salonunda karşılayan Başkan Dinçer, kongre ile Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Şükrü Öztürk’ü ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi.

 Gençlik Kolları Teşkilatına Aksaray Belediyesi’nin gençlere yönelik projelerinden bahseden Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’da gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri için birçok yapısal projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti. Gençlik Kolları teşkilatından Aksaraylı gençler için hayata geçirdikleri Bilim Merkezini ve kitap konaklarını mutlaka ziyaret etmelerini istedi.

AK Parti Gençlik Kollarının her zaman aktif görevler aldığını belirten Başkan Dinçer, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ’’Ülkemizde gençlere güvenerek siyasetin gençleşmesini sağlayan tek Lider Cumhurbaşkanımızdır. Bende genç bir Belediye Başkanı olarak gençlerin her yerde olması taraftarıyım. Partimiz gençlerine güvenerek girdiği her seçimden başarı ile çıkmıştır.’’ İfadelerini kullandı.

Yönetim kurulunda görev alan teşkilat mensuplarını tanıtan Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, kongrenin ardından görev dağılımını yaptıklarını açıkladı. Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 2023 hedefleri doğrultusunda Ak Parti Aksaray Gençlik Kollarının her görevi üstlenmeye hazır olduğunu belirtti.

           Belediye Başkanı Evren Dinçer, ziyaretten dolayı Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve yönetimine teşekkür etti.



Haberi Sesli Oku