Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY 65 ÜSTÜ VATANDAŞLARI TELEFONLA ARADI

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY 65 ÜSTÜ VATANDAŞLARI TELEFONLA ARADI

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY 65 ÜSTÜ VATANDAŞLARI TELEFONLA ARADI

 

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 65 yaş üstü vatandaşları tek tek telefonla arayıp Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletip, ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu, dışarı çıkmamaları için de uyarılarda bulundu.

 

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, korona virüse karşı tedbir amaçlı sokağa çıkma yasağı uygulanan 65 yaş üstü vatandaşları tek tek telefonla arayıp Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletip, dışarı çıkmamalarını istedi.

 

Yaşlı vatandaşlara, “Evinizden zorunlu olmadıkça çıkmayın” bizler sizin için varız diye seslenen Başkan Altınsoy, “Elimizden geldiğince bizler size her konuda yardımcı olacağız. Ne zaman isterseniz belediyemizi ve beni arayabilirsiniz. Rabbim sizlere hayırlı uzun ömürler versin. Bu süreci hep birlikte atlatacağız. Başta sizler olmak üzere kronik hastalığı olan tüm vatandaşlarımızda etkisini daha fazla hissettiren korona virüse karşı, AK Parti hükümetleri olarak bu konuda bizlere düşen ne gerekiyorsa yapıyoruz. Yeter ki uyarılara uyalım. İnşallah bu süreci de birlikte atlatacağız. Hepsine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi. 27.03.2020                                                                          

 AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANI

      HÜSEYİN ALTINSOY

                          2020 / 483



Haberi Sesli Oku