Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK PARTİ KADIN KOLLARI YÖNETİMİ BAŞKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ KADIN KOLLARI YÖNETİMİ BAŞKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ KADIN KOLLARI YÖNETİMİ BAŞKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

“KADIN KOLLARIMIZ HER SEÇİMDE AKTİF GÖREVLER ÜSTLENDİ”

 

AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

 

AK Parti Aksaray 6. Olağan İl Kadın Kolları Kongresinden sonra yeni yönetimini belirleyen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti. Kadın Kolları teşkilatını Belediye meclis salonunda karşılayan Başkan Dinçer, yeniden Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Ferhan Polat’ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi.

 

Kadın Kolları Teşkilatına Aksaray Belediyesinin projelerinden bahseden Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’a değer katacak projeleri hayata geçirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

 

AK Parti kadın kollarının her zaman aktif görevler aldığını belirten Başkan Dinçer, “Partimiz politikası gereği kadınlarımız siyasette her zaman ön planda olmuşlardır. Hanım kardeşlerimiz, siyasette olduğu kadar sosyal hayata katılımı noktasında en büyük kazanımlarını yine hükümetimiz döneminde elde etti. Sizler elinizde bulunan tüm imkânları seferber ederek her seçim zaferimizde aktif rol oynadınız. Biz bunun bilincindeyiz. Yapmış olduğunuz hizmetlerden ve sağlamış olduğunuz katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yönetim kurulunda görev alan teşkilat mensuplarını tanıtan Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, kongrenin ardından görev dağılımını yaptıklarını açıkladı. Kadın Kolları Başkanı Polat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 2023 hedefleri doğrultusunda Ak Parti Aksaray Kadın Kollarının her görevi üstlenmeye hazır olduğunu belirtti.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, ziyaretten dolayı Kadın Kolları Başkanı Ferhat Polat ve yönetimine teşekkür etti.



Haberi Sesli Oku