Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

AK Parti’ye olan ilgiyi tescillemek için üye kayıtlarına büyük önem verdiklerini söyledi.

AK Parti’ye olan ilgiyi tescillemek için üye kayıtlarına büyük önem verdiklerini söyledi.

AK Parti’ye olan ilgiyi tescillemek için üye kayıtlarına büyük önem verdiklerini söyledi.

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı olarak, yeni üye kayıtları ve üye listelerinin güncellenmesi amacıyla çalışma başlattıklarını bildiren AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, son yıllarda AK Parti’ye olan ilgiyi tescillemek için üye kayıtlarına büyük önem verdiklerini söyledi.

Tüm Aksaraylıları kutlu yolda birlikte yürümeye davet eden Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Davamız, kendi medeniyet değerlerimize yaslanıp, milletimizin sevinç̧, onur ve mutluluğunu esas alarak Türkiye’yi birlik, beraberlik, kardeşlik ve tam bağımsızlık içinde hak ettiği en yüksek konuma ulaştırmak ve bu uğurda göstereceğimiz çabayla Hakk’ın rızasına, milletimizin duasına talip olmak davasıdır. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, büyük ve güçlü Türkiye yolunda seni de aramızda görmek istiyoruz. Ailenizde veya çevrenizde partimize üyeliği bulunmayan herkesi AK Partimize üye olmaya, ailemize katılmaya davet ediyoruz. Çünkü üye olmak, ‘Bu kutlu davada ben de varım’ demenin en somut şekli, bu güzel yolda farklı ve nitelikli bir sorumluluk üstlenmeye dair en güzel irade beyanıdır” dedi.

Partilerinin Aksaray’da her geçen gün yükselen bir ivme kazandığını dile getiren Altınsoy, “Partimiz ve hükümetimiz, liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 18 yıldan beridir bizleri gururlandıran icraatlar ortaya koymuştur. Bizler saha çalışmalarında hükümetimizin ve partimizin yaptığı eserleri gururla aktaracağız. Halkımıza hatırlatacak ve partimize gönül verenleri çatımız altında toplamaya devam edeceğiz. Tüm teşkilat mensuplarımızla şuan sahadayız ve partimize gönül verenleri bularak üye kayıtlarını yapacağız. Çözümün bir parçası olmayanlar, sorunun parçası demektir. Bizler çözümde yer almak isteyen her vatandaşımız ailemize katmak için çalışacağız” diye konuştu.



Haberi Sesli Oku