Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

AKSARAY BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR ŞEHİR GÜZELLEŞİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR ŞEHİR GÜZELLEŞİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR ŞEHİR GÜZELLEŞİYOR

Şehrin modern ve güzel bir görünüm kazanması için çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi şehrin her noktasında çalışma yürütüyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları ile çalışmalar yürüten Belediye ekipleri vatandaşlardan gelen taleplere cevap verebilmek adına gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Belediye ekipleri geçtiğimiz günlerde kavşak noktalarında, orta refüjlerde, okul bahçelerinde, cami önlerinde park ve bahçeleri mevsime uygun süz bitkileri dikimleri gerçekleştirmişti. Günlük olarak sulanan ve bakımları yapılan yeşil alanlar sıcaktan ve yoğunluktan bunalan vatandaşlar için nefes alma imkânı sağlıyor.

Belediye ekiplerinin son olarak Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi yolunda yaptığı peyzaj çalışmaları vatandaşlardan takdir topladı.

Vatandaşlara rahat ve güvenli seyahat imkânı sağlamak için çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi kış aylarında deforme olmuş yollarda ve kaldırımlarda da bakım onarım ve yeni yol açma çalışmalarını da ihmal etmiyor.

Covid19 salgınının yaşandığı bir dönemde yerel yönetimlerin yetkisinde olan çalışmaları aksatmayan belediye ekipleri sosyal yardım alanında ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayarak sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmetlerini sürdürüyor



Haberi Sesli Oku