Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AKSARAY BELEDİYESİ ENGELLERİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

AKSARAY BELEDİYESİ ENGELLERİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

Aksaray Belediyesi, özel öğrencilerin yaşam koşullarını kolaylaştırmak amacıyla Tacin Mahallesi’nde bulunan 19 Mayıs İlkokulu ve Ortaokuluna engelli rampası yapıyor

Aksaray Belediyesi, özel öğrencilerin yaşam koşullarını kolaylaştırmak amacıyla Tacin Mahallesi’nde bulunan 19 Mayıs İlkokulu ve Ortaokuluna engelli rampası yapıyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile toplumun herkesiminden vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yürüten Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, 19 Mayıs ilkokulu ve Ortaokulunda eğitim alan öğrencilerin özel taleplerine kayıtsız kalmadı.

Aksaray Belediyesi ekipleri, Tacin Mahallesinde bulunan 19 Mayıs ilkokulu ve Ortaokulunda eğitim alan özel öğrencilerin dersliklerine rahatça girebilmeleri için okul girişinde bulunan merdivenlerin yanına engelli rampası yapıyor.

Yapılan çalışmalarla ilgi açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, özel öğrencilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için Belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiklerini ifade etti. Son yıllarda Kamusal alanda yapılan düzenlemeler ve belediyecilik hizmetleri açısından yapılan çalışmalarla engelleri ortadan kaldırma çabası olduklarını belirtti.



Haberi Sesli Oku