Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AKSARAY BELEDİYESİ ENVANTERİNE YENİ TAZİYE ÇADIRLARI EKLEDİ

AKSARAY BELEDİYESİ ENVANTERİNE YENİ TAZİYE ÇADIRLARI EKLEDİ

AKSARAY BELEDİYESİ ENVANTERİNE YENİ TAZİYE ÇADIRLARI EKLEDİ

Aksaray Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü envanterine yeni taziye çadırları ekleyerek vatandaşların kullanımına sunmayı hazırlanıyor. COVID 19 salgınından dolayı toplu organizasyonlar yapılamadığı için şuan çadır hizmeti verilemiyor. Ancak salgın tehdidinin ortadan kalmasıyla birlikte yakınlarını kaybeden vatandaşların talep etmeleri halinde çadırlar ücretsiz olarak hizmete sunulacak.

 

Aksaray Belediyesi yakınlarını kaybeden vatandaşların kullanması amacıyla yeni modern taziye çadırlarını envanterine dahil etti. Daha önce 5 olan taziye çadırına 7 adet daha modern tarzla taziye çadırı eklendi. Cenaze sahiplerinin taziyelerini kolaylaştırmak amacıyla hazırlatılan modern taziye çadırları ergonomik haliyle her şartta kurulabiliyor.

 

Acılı günlerinde de vatandaşlara hizmet ulaştıran Aksaray Belediyesi, cenazesi olan vatandaşlara talep etmeleri halinde ücretsiz taziye çadırı, sandalye, masa, semaver, lokum, şeker ve gülsuyu hizmeti veriyor.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in göreve gelmesiyle birlikte kefen ve cenaze defin hizmetleri ücretsiz yapılması meclise taşınmış ve meclis kararınca defin işlemlerinden ücret alınmaması kararlaştırılmıştı.



Haberi Sesli Oku