Tarih: 28.01.2022 20:02

AKSARAY BELEDİYESİ GELİŞİ GÜZEL PARK EDİLEN ARAÇLARA KARŞI UYARDI

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Belediyesi karla mücadele ekipleri, yol ve kaldırımlarda biriken kar kütlelerini iş makineleriyle şehir merkezi dışına taşırken cadde ve sokaklara gelişi güzel park edilen araçlar, zaman zaman çalışmalara engel teşkil ediyor. Aksaray Belediyesi, ana arter üzerinde parklanmaya karşı araç sürücülerini uyararak herkesin bu konuda duyarlı davranmasını istedi.

Aksaray Belediyesi karla mücadele çalışmalarında dur durak bilmeden çalışırken gece termometrelerin -19 gösterdiği anlarda bile çalışmalara ara vermedi. Şehir genelinde kar küreme çalışmalarının ardından Aksaray Belediyesi ekipleri, kar yığınlarının trafikte problem teşkil etmemesi için yol ve kaldırımlarda biriken kar kütlelerini iş makineleriyle şehir merkezi dışına taşımaya başladı.

Atatürk ve Cumhuriyet Bulvarı üzerinde kürüme sonrasında biriken kar kütleleri şehir dışına taşıyan ekipler, cadde ve sokak üzerinde gelişi güzel park edilen araçlar yüzünden zor anlar yaşıyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi Karla Mücadele Koordinasyon Merkezinde çalışmaları yönetirken çoğu kez çalışmaları sahada ve yerinde inceliyor. Karla Mücadelede her zaman personellerin yanında olan Başkan Dinçer, Belediyenin tüm hatlarıyla sahada olduğunu ve küreme çalışmalarının yanında cadde ve sokaklarda oluşan kar yığınlarının şehir dışına taşındığını söyledi.

Çalışmaların dondurucu soğukta devam ettiğini altının çizen Başkan Dinçer, “Kar yağışına bağlı olarak cadde ve sokaklarda biriken kar yığınlarının trafikte engel teşkile etmemesi için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sıfırın altında 19 derecede dondurucu soğuğa rağmen büyük bir özveri ile görev yapan personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Atatürk ve Cumhuriyet Bulvarı üzerinde kar yığınlarının iş manikalarıyla şehir merkezi dışına taşındığı ve çalışmanın yapıldığı bu cadde üzerinde gelişi güzel park yapılmaması konusunda sürücüleri uyardı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —