Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AKSARAY BELEDİYESİ KAMU BİNALARINDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ KAMU BİNALARINDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ KAMU BİNALARINDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR


Aksaray Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşlarına ait binaları koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında dezenfekte ediliyor.
Aksaray Belediyesi ekipleri, son yılların en büyük küresel sağlık tehdidi olan koronavirüse karşı önleyici tedbirler kapsamında başlattığı temizlik ve dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdürüyor. 
Ekipler, vatandaşlara sağlıklı bir ortamda hizmet verilebilmesi için başta Belediye Hizmet binası ve Valilik binası olmak üzere, kamu kurumlarına ait binaları dezenfekte ediyor. Geçtiğimiz günlerde Aile sağlık merkezlerinde, hastane önünde belediye hizmet binalarında valilik binasında, kütüphanelerde aktivite merkezlerinde, çevre ve şehircilik il müdürlüğü, aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü gibi kurumlarda dezenfekte çalışmaları yapılmıştı. 
Virüsün yayılımcı etkisini ortadan kaldırmak için çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi hijyen ekipleri, bugün İl Emniyet Müdürlüğü ve Aksaray Defterdarlığında dezenfeksiyon çalışmalarını gerçekleştirdi. 
Korona virüsüne karşı alınan önleyici tedbirler kapsamında, tüm kamu binalarında dezenfeksiyon çalışmalarının devam edeceği bilgisi paylaşıldı. 
Yapılan dezenfeksiyon çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulan Belediye Başkanı Evren Dinçer “Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullanmış olduğu kamu kurum ve kuruluşlarına ait binalarda dezenfekte çalışmaları ekiplerimiz tarafından sürdürülüyor. Virüsün ilk ortaya çıktığı andan itibaren başladığımız dezenfeksiyon çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza hijyenik ortamlar sunabilmektir. Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu her ortak alanı, hizmet sunulan her yeri hijyenik koşullara kavuşturmak için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor." dedi.

 



Haberi Sesli Oku