Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AKSARAY BELEDİYESİ’ NDEN ANLAMLI RAMAZAN HEDİYESİ

AKSARAY BELEDİYESİ’ NDEN ANLAMLI RAMAZAN HEDİYESİ

AKSARAY BELEDİYESİ’ NDEN ANLAMLI RAMAZAN HEDİYESİ


Korona Virüs tedbirleri dolayısı ile bu ramazanda yapılamayan toplu etkinliklerin yerine çeşitli çalışmalar yaparak doldurmaya çalışan Aksaray Belediyesi  vatandaşlara 30 gün boyunca 30 Bin adet Ramazan Ayına özel hediye paketi dağıtacak.  Hediye paketlerinin  içerisinde Aksaray Belediyesi Akmek birimi tarafından üretilen maskeler ve  Aksaray Tahinlisi ile bu ramazanda vatandaşlar evlerinden Belediye ekiplerince ziyaret edilecek. 
Her yıl Ramazan Ayında mahalle mahalle  toplu iftar programları yaparak vatandaşları aynı sofrada buluşturan Aksaray Belediyesi bu yıl Covid19 salgını tedbirleri kapsamında toplu iftarları iptal etmek zorunda kaldı . 
Ramazan aynın getirdiği manevi duyguları vatandaşlarına hissettirebilmek için çeşitli çalışmalar yürüten Belediye Ekipleri iftara yakın bir saatte vatandaşları evlerinde ziyaret ederek onlara içerisinde Aksaray Belediyesi Akmek birimi tarafından üretilen maske ve  Aksaray Tahinlisi’ nin olduğu paketleri hediye ediyorlar. Vatandaşların ramazan aynı kutlayarak bir süre sohbet eden ekipler Belediye Başkanı Evren Dinçer'in vatandaşlar için yazdığı mektupları da sahiplerine ulaştırıyorlar. 
Aksaray Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel oluşturulan bu hediye paketlerini alan vatandaşlar hediye paketlerinde  Aksaray’a özgü ve sadece Ramazan aylarında çıkan Aksaray Tahinlisinin olmasının çok anlamlı olduğunu belirterek Belediye Başkanı Evren Dinçer'e ve ekiplerine teşekkür ettiler.

 



Haberi Sesli Oku