Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Aksaray Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile ortaya koyduğu evde temizlik ve bakım hizmetleri ile vatandaşların gönlüne dokunuyor.

Aksaray Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile ortaya koyduğu evde temizlik ve bakım hizmetleri ile vatandaşların gönlüne dokunuyor.

EVDE TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ İLE VEFA ÖRNEĞİ SERGİLENİYOR

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen evde bakım ve temizlik hizmetleri projesi ile her ay düzenli olarak yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç ailelerin evleri temizlenerek rutin bakımları yapılıyor. Güler yüz ile ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret eden Belediye ekipleri yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlara aile sıcaklığını hissettiriyor.

Belediye ekipleri bir taraftan şehrin muhtelif noktalarında alt yapı üst yapı gibi temel belediyecilik hizmetlerini gerçekleştirirken bir taraftan da ‘’Evde Temizlik Ve Bakım Hizmetleri’’ projesi ile 65 yaş üstü vatandaşların evlerinde temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Evde Temizlik ve Bakım Hizmetleri projesi kapsamında kent merkezinde yaşayan ihtiyaç sahibi 90 ailenin evlerine düzenli olarak 15 günde bir gidiyor. Evlerde başta ev içi temizlik olmak üzere, cam silme, toz alma ve mutfak temizliği gibi detaylı ev temizliği yapılıyor. Bu hizmetten faydalanan vatandaşlar arasında sağlık problemi yaşayan hastalar varsa bu hastaların durumları ilgili sağlık kuruluşuna bildiriliyor.

Aksaray Belediyesinin vermiş olduğu bu hizmet ile vatandaşlar evlerinde hijyen içerisinde yaşamalarını sağlanıyor. Bu anlamlı hizmetten faydalanan vatandaşlar Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ve ekiplerine teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getiriyorlar.



Haberi Sesli Oku