Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AKSARAY BELEDİYESİNDEN TRAFİĞİ RAHATLATACAK ÇALIŞMA

AKSARAY BELEDİYESİNDEN TRAFİĞİ RAHATLATACAK ÇALIŞMA

AKSARAY BELEDİYESİNDEN TRAFİĞİ RAHATLATACAK ÇALIŞMA

ŞEHİR MERKEZİNİN EN İŞLEK CADDESİNDE ÇALIŞMA BAŞLATILDI

 

BAŞKAN DİNÇER, “ŞEHİR TRAFİĞİNİ DAHA DÜZENLİ HALE GETİRİYORUZ”

 

Aksaray Belediyesi, şehir merkezinden geçen ve trafiğin en yoğun olduğu Necip Fazıl Kısakürek, Mehmet Altınsoy (Bankalar Caddesi) ve Gündoğdu Caddesini birbirine bağlayan Aksaray Lisesi Kavşağında çalışma başlattı. Trafiğin daha güvenli ve rahat olması için başlatılan çalışma hafta sonu sabahın erken saatlerinde start aldı.

 

Aksaray Belediyesi’nin şehir içi trafiği rahatlatmak için uygulamaya soktuğu yeni kavşak düzenlemelerine bir yenisi daha ekleniyor. Daha önce şehir merkezinde birçok noktada çalışma başlatan Aksaray Belediyesi, yapılan düzenlemelerle şehir içi ulaşımın daha güvenli hale getirmişti.

 

Aksaray Belediyesi şehir trafiğinin en yoğun olduğu halk arasında Aksaray Lisesi kavşağı olarak nitelendirilen Necip Fazıl Kısakürek, Mehmet Altınsoy (Bankalar Caddesi) ve Gündoğdu Caddesini bağlayan Kavşak noktasında düzenleme başlattı. Yapılan düzenleme Kalealtı ve Belediye Caddesinin trafiğini de olumlu yönde etkileyecek. Kavşakta başlatılan çalışma ile trafik çok daha güvenli ve konforlu hale gelecek.

 

Yapılan çalışmalarla şehir içi trafiğin daha düzenli hale geleceğini belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Aksaray’ımızda trafik yoğunluğunu en aza indirmeyi hedefliyoruz. Çalışmanın başladığı kavşağımız ise şehrimizin en işlek noktalarından birisi. Burada trafik güvenliğini göz önünde bulundurarak yapılan teknik inceleme sonucunda böyle bir düzenlemeye gidiyoruz. Trafik yoğunluğu arttığında bu kavşak noktasında karmaşalar yaşanıyordu. Artık bu düzenleme ile yaşanmayacak. Burada amacımız şehir içi trafiğin daha güvenli olmasını sağlamak ve vatandaşlarımıza rahat ve konforlu bir ulaşım sunmaktır” dedi.



Haberi Sesli Oku