AKSARAY İL JANDARMA KOMUTANLIĞI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

AKSARAY İL JANDARMA KOMUTANLIĞI  ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

AKSARAY İL JANDARMA KOMUTANLIĞI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahası içerisinde aranan şahısların yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.

 

Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahası içerisinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik, Yeşilova ve Yenikent Jandarma Karakol Komutanlıklarınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan aranan ve hakkında “12 yıl 6 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen H.İ.A. isimli şahıs Yeşilova beldesinde, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama ve Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması” suçlarından aranan ve hakkında “11 yıl 3 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen F.A. isimli şahıs ise Yenikent beldesinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıslar işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilmiş olup, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

 

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.

 

Kamuoyuna saygıyla sunulur.