Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

AKSARAY İL JANDARMA KOMUTANLIĞI VATANDAŞLARIN HUZUR VE GÜVENLİ YAŞAMASI İÇİN ÇALIŞIYOR

AKSARAY İL JANDARMA KOMUTANLIĞI  VATANDAŞLARIN HUZUR VE GÜVENLİ YAŞAMASI İÇİN ÇALIŞIYOR

AKSARAY İL JANDARMA KOMUTANLIĞI VATANDAŞLARIN HUZUR VE GÜVENLİ YAŞAMASI İÇİN ÇALIŞIYOR

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak maksadıyla çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.

 

Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde Terör Örgütlerine üye şahısların yakalanmasına yönelik, TEM Şube Müdürlüğü ve Alayhanı Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince Ankara-Niğde otoyolunda icra edilen yol kontrol faaliyeti esnasında DEAŞ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan aranan ve hakkında 1 yıl 6 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.S. isimli şahıs yakalanarak işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilmiş olup, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

 

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması ve Terör Örgütlerine üye şahıs veya şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.

 

Kamuoyuna saygıyla sunulur



Haberi Sesli Oku