Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AKSARAY TÜMSİAD ŞUBE BAŞKANI İBRAHİM ULUSOY VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

AKSARAY TÜMSİAD ŞUBE BAŞKANI İBRAHİM ULUSOY VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer ziyaretine gelen Aksaray Tümsiad Şube Başkanı İbrahim Ulusoy’a ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine Aksaray’da hayata geçirmek istedikleri projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Dinçer şuan devam eden çalışmalar hakkın

Aksaray Tümsiad Şube Başkanı İbrahim Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Evren Dinçer’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Aksaray Tümsiad Şube Başkanı İbrahim Ulusoy, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in şehre ve Aksaray halkına en güzel şekilde hizmet edeceğine inandığını belirterek görevinde başarılar diledi.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer ziyaretine gelen Aksaray Tümsiad Şube Başkanı İbrahim Ulusoy’a ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine Aksaray’da hayata geçirmek istedikleri projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Dinçer şuan devam eden çalışmalar hakkında da misafirlerini bilgilendirdi.

 

Başkanlık makamında misafirlerini ağırlayan Belediye Başkanı Evren Dinçer Aksaray Tümsiad Şube Başkanı İbrahim Ulusoy’a ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.



Haberi Sesli Oku