Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AKSARAY'DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI BALKONLARDAN KUTLANDI

AKSARAY

AKSARAY'DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI BALKONLARDAN KUTLANDI

 

Korona Virüs tedbirleri dolayısı ile meydanlarda kutlanamayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Aksaray Belediyesi çocukları yalnız bırakmadı. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her yıl olduğu gibi bu yılda coşkulu bir şekilde kutlamayı planlayan Aksaray Belediyesi mahallelerde ve sokaklarda 23 Nisan konulu müzikler belediye araçlarıyla çocuklara dinletildi.
Belediye araçlarından gelen müzik sesleri ile camlarına ve balkonlarına çıkan çocuklar ve aileleri ile birlikte 23 Nisan müziklerine eşlik ettiler. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile belediye tarafından dağıtılan bayraklar balkonlara ve camlara asılarak her yıl olduğu gibi bu yılda Aksaray’da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.
Belediye araçlarından gelen müziklere eşlik eden çocuklar ve aileleri, Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen programdan memnuniyet duyduklarını bu sebeple Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ve belediye ekiplerine teşekkür ettiklerini Balkonlarından ifade ettiler.



Haberi Sesli Oku