Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AKSARAY’IN İLK MAHALLE KONAĞI YENİ MAHALLEYE İNŞA EDİLECEK

AKSARAY’IN İLK MAHALLE KONAĞI YENİ MAHALLEYE İNŞA EDİLECEK

AKSARAY’IN İLK MAHALLE KONAĞI YENİ MAHALLEYE İNŞA EDİLECEK

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in seçim öncesinde vaat ettiği projeler arasında yer alan Mahalle Konakları projesinin ilki Yeni Mahalle’de hayata geçiyor. Sosyal projelerden kültürel etkinliğe kadar pek çok alanda işlevsel olarak kullanılacak. Mahalle Konağının içerisinde muhtarlık, mahalle sakinlerinin kullanabileceği ortak salon, çalışma alanı, kütüphane ve taziye evleri bulunacak.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, seçim öncesinde verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Seçim çalışması sırasında projelerini açıklayan Başkan Dinçer, vaat ettiği projeler arasında yer alan Mahalle Konaklarının ilkini Yeni Mahalleye inşa ediyor.

 

Yeni Mahalleye inşa edilecek Mahalle Konağı içerisinde yer alan bölümleri ile her yaş grubuna hitap edecek.

 

Mahalle sakinlerinin huzur ve rahatlıkla kullanabilecekleri Mahalle Konağının içerisinde muhtarlık başta olmak üzere mahallelilerin toplantı yapmalarına olanak sağlayacak toplantı salonları, kına sohbet gibi organizasyonların da yapılacağı ortak salon, öğrencilerin ders çalışabilecekleri çalışma alanı, kütüphane ve taziye odaları bölümleri yer alacak.

 

İhalesi yapılan Mahalle Konağı projesinde komisyon incelemesinin sürdüğünü açıklayan Belediye Başkanı Evren Dinçer, incelemelerin ardından projenin ilk adımının atılacağı müjdesini verdi. Önümüzdeki haftalarda konak inşaatının ilk kazısının başlayacağını duyurdu.



Haberi Sesli Oku