Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AKSARAY’IN KADERİ İLE OYNAYAN KİM YÂDA KİMLER?

AKSARAY’IN KADERİ İLE OYNAYAN KİM YÂDA KİMLER?

AKSARAY’IN KADERİ İLE OYNAYAN KİM YÂDA KİMLER?

TREN YOLUNA ENGEL OLAN, DURDURAN KİMLER

17 Yıl önce Aksaray fatih mahallesinde bulunan şu anda yerinde tematik parkın olduğu yerde hocalar Aile çay bahçesinde, Dönemin Aksaray  belediye başkanı Nevzat Palta Zamanında Binali Yıldırım ulaştırma bakanı iken Aksaray’a Tren Yolu sözü verdi.

Cumhurbaşkanımız Recep tayip Erdoğan her Aksaray’a geldiğinde Aksaraylılara Tren sözü verdi. Bir kaç sefer iktidar partisi başkanları tren proje aşamasında şu durumda, Bu durumda deseler de ne hikmetse Trenin Projesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın imzalaması için bir yıldır bekliyor. Vatandaş tren yolunun kaderi ile oynayan kimler diye soruyor?

Kaç yıl üst üste iktidar partisinden milletvekili seçen Aksaray artık Trenimiz gelsin diyor. Trenin gelmemesiyle birlikte çoğu kişi İktidar partisine gönlü kırık olduğu gözlemlendi.

Bu Tren Aksaray’a gelmezse benden söylemesi iktidar partisinin oyları düşer. Özellikler iktidar partisi Milletvekilleri ulaştırma bakanlığının kapısını hiç boş bırakmaması gerekir.

 Yoksa vatandaş söyle diyor kara tren gecikir belki hiç gelmez sözü ile yoksa başka bahara mı kaldı gibi sözlerini söylüyor. Gelin Bu Treni artık Aksaray’a getirelim. Türkiye’nin tam ortasında olan şehrimiz Aksaray’a bu treni çok görmeyin.

Gelin bu treni Getirelim ki Aksaraylının gönlü kırılmasın. Bir dahaki yazımda görüşmek dileğiyle Sizi rabbime emanet ediyorum.

M.MÜCAHİT MERCAN

GAZETECİ & YAZAR



Haberi Sesli Oku