AKSARAYLI SEVİLEN İŞ ADAMI MEHMET ALİ MERÇ İN FİRMASI TÜRKİYE DE TEK YETKİLİ İNSAN KAYNAKLARI İSTİHDAM OFİSİ SEÇİLDİ

AKSARAYLI SEVİLEN İŞ ADAMI MEHMET ALİ MERÇ İN  FİRMASI TÜRKİYE  DE TEK YETKİLİ  İNSAN KAYNAKLARI İSTİHDAM OFİSİ SEÇİLDİ

İŞ ADAMI MEHMET ALİ MERÇ İN FİRMASI MERÇ GLOBAL GROUP 3.3 TRİLYON DOLARLIK SUDİ ARABİSTAN NEOM PROJESİ VE ARAMCO PETROL RAFİNERİLERİNİN TÜRKİYE TEK YETKİLİ İNSAN KAYNAKLARI İSTİHDAM OFİSİ SEÇİLDİ.

Bir ömür boyu  insanlığa ve ülkesinin istihdamına hizmet etmek için gayret eden Aksaraylı hemşehrimiz Mehmet Ali Merç geçmiş dönem Hazine ve maliye bakanı  Nurettin Nebati ve Sudi Arabistan Finans bakanının iştirak ettiği, Cumhurbaşkanlığı yatırım ofisi,DEİK ve Türkiye müteahhitler birliğinin organizasyonu ile düzenlenen Suudi Arabistan Türkiye yatırım forumunda, Neom projesi için Türkiye’nin tek yetkili insan kaynakları istihdam bürosu olarak on yıllığına anlaşma yapıldı. Bu projelerde öncelikli olarak Aksaraylı  hemşehrilerimizin istihdamı için yardımcı olmaya çalışacağız


 

Merç Global Group İşletme Sahibi mehmet Ali Merç yaptığı açıklamada;
Bizler her zaman ülkemiz ile diğer ülkeler arası köprü olarak insan kaynakları  istihdamı sağlıyoruz.Her zaman Ülkemizin Kalkınması için elemizden geleni yapıyoruz. Neom projesi ve Aramco Petrol Rafinerilerinin Türkiye’nin tek yetkili insan kaynakları istihdam bürosu olarak seçilmenin mutluluğu içindeyiz bu anlaşma ülkemiz için hayırlı olsun dedi.