Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AMACIMIZ İKİ MAÇI KAZANARAK, AKSARAY BELEDİYE SPORU PLAY OFF’A TAŞIMAK

AMACIMIZ İKİ MAÇI KAZANARAK, AKSARAY BELEDİYE SPORU PLAY OFF’A TAŞIMAK

TECRÜBELİ TEKNİK ADAM CAFER AYDIN

AKSARAY BELEDİYE SPOR YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ CAFER AYDIN İLE PLAY OFF İÇİN YENİ BİR SAYFA AÇTI 

 

TFF 3.Lig 2. Grupta Son iki maçını kazanarak Play Off’a kalmayı hedefleyen 68Aksaray Belediye Spor, futbolculuk ve Teknik Direktörlük kariyerine sahip olan tecrübeli çalıştırıcı Cafer Aydın’la anlaşmıştı.

Ekibi ile Aksaray’a gelen yeni Teknik Direktör Cafer Aydın, ilk iş olarak siyah beyazlı futbolcularla tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Daha sonra Dağılgan Stadyumuna geçen takımla birlikte ilk antrenmanına çıkan Cafer Aydın, siyah beyazlı futbolculara öyle bir antrenman yaptırdı ki takımdaki bütün oyuncular canla başla mücadele örneği gösterdiler.

Antrenman sırasında ve sonrası futbolcuların oldukça mutlu ve neşeli oldukları gözlenirken, Teknik Direktör Cafer Aydın yaptığı açıklamada play off yolunda çok önemli iki maça çıkacaklarını belirterek “ Şimdi önümüzde çok önemli iki maçımız var. Burada amacımız iki maçta 6 puan alıp play off’a kalmak. Bu takımı buraya getiren ve uzun süre ilk 5 içinde bulunduran bu çocuklardı. Ortada bir emek var. Tabi son birkaç haftada ki alınan sonuçlardan dolayı ilk 5’in dışına çıktılar ama şu anda avantaj bizim elimizde.Biz istersek play off’a çıkacağız. Rakibimizin bir maçı ve artı bir puanları var. Bizden önde. Biz iki maçı kazandığımız takdirde play off’a giden takım biz olacağız.”dedi.

Teknik Direktör Aydın, ilk önceliğin Bayrampaşa maçını kazanmak olduğunu vurgulayarak “ Bu hafta Bayrampaşa deplasmanından 3 puanla dönüp, daha sonraki maça hazırlanacağız. İnşallah bu haftayı çok iyi değerlendiririz. Çocukların moral ve motivasyonlarını düzeltip, Aksaray sporun daha önceki galip geldiği, güzel oynadığı maçlardaki gibi bir performans sergileyeceğine ve çocuklarımızın Bayrampaşa maçından 3 puanla döneceğine ben inanıyorum.” dedi.

YENİ TEKNİKDİREKTÖR CAFER AYDIN, AKSARAY BELEDİYE SPOR YÖNETİM KURULU ÜYELERİYLE BİRARAYA GELDİ

68 Aksaray Belediye Sporun yeni Teknik Direktörü Cafer Aydın, akşam iftar sonrası Kulüp binasında Belediye Spor Başkanı Murat Koç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek tanıştı.

Başkan Murat Koç ve yönetim kurulu üyeleri, yeni Teknik Direktör Cafer Aydın ve ekibinin Aksaray Belediye Sporu Play Off’a taşıyacağına inandıklarını belirterek, başarı dilediler.

Teknik Direktör Cafer Aydın ise başarıyı yakalamak adına ne gerekiyorsa tüm güçlerini ortaya koyacaklarını ve futbolcularla birlikte zoru başaracaklarını kaydetti.



Haberi Sesli Oku