Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Araştırmacı Gazeteci Yazar Vehbi Korkutata Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Eskil'i makamında ziyaret etti.

Araştırmacı Gazeteci Yazar Vehbi Korkutata Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Eskil

Araştırmacı Gazeteci Yazar Vehbi Korkutata Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Eskil'i makamında ziyaret etti.

Bu ziyaret esnasında "Siyasete damga vuran" siyaset arenasını usta kalem olan Araştırmacı Gazeteci Yazar Vehbi Korkutata'dan öğrenmemiz bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.

Gazeteci Yazar Vehbi Korkutata, "İki haftadır Akdeniz ve Doğu Anadolu bölgelerini gezen ve sonrasında Ankara dönüşünü Aksaray Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Eskil'i ziyaret etmeden geçmediğini anlatan Korkutata; Kadim dostum olan meslektaşım Mahmut Eskil'i ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadığını" 
belirtti.

Aksaray Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Eskil'i İşadamı Ahmet Ercan ile gerçekleştirdi.

Başkan Eskil ise, "Araştırmacı Gazeteci Yazar Vehbi Korkutata'nın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Morkutata; Bu yeni oluşum, Siyaset'te yeni dönem senaryosu'nu takip eden Gazsteci yazar Vehbi Korkutata, bu yeni oluşturulan, Eski Başbakan Ahmet davutoğlu ve Ali Babacan ile güzel bir bilgi sayesinde de ğrenmiş olduk. Zamanı gelince o bilgileri okuyucumlarıma duyuracağım.

Mahmut Eskil, Korkutata ve Ercan'nın ziyaretinden dolayı teşekkür ett

i.



Haberi Sesli Oku