Bugün, 3 Ekim 2024 Perşembe

ARIBAŞ, AD SCİENTİFİC INDEX LİSTESİNDEKİ AKADEMİSYENLERLE BULUŞTU

ARIBAŞ, AD SCİENTİFİC INDEX LİSTESİNDEKİ AKADEMİSYENLERLE BULUŞTU

ARIBAŞ, AD SCİENTİFİC INDEX LİSTESİNDEKİ AKADEMİSYENLERLE BULUŞTU

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, bilimsel üretkenlikleriyle AD Scientific Index 2025 listesine giren ve Türkiye’nin en üretken 10 bin bilim insanı arasında yer alan akademisyenlerle öğle yemeğinde bir araya geldi.


Yaptıkları çalışmalarla ASÜ’yü başarıyla temsil eden akademisyenlere teşekkür eden ve başarıyı daha da arttırma gayretinde olduklarını vurgulayan Prof. Dr. Alpay Arıbaş, bilimsel başarının mimarlarının akademisyenler olduğunu belirtti. AD Scientific Index’in uluslararası ölçekte çalışmalar yapan bir derecelendirme kuruluşu olduğunu ve bilim insanlarını bilimsel üretkenlikleri üzerinden değerlendirdiğini kaydeden Rektör Arıbaş, “Bu listede yer alan tüm hocalarımızı kutluyor, gayretleri için tebrik ediyoruz. Biz, bilimsel başarıların daha da artması için üzerimize düşeni yapma gayretindeyiz. Proje hazırlığından süreç bilgilendirmelerine, çalışmaların destekleneceği bütçelerin -imkânlar ölçüsünde- arttırılmasından teşvik programlarına kadar tüm aşamaları titizlikle takip ediyoruz. Bu noktada sürekli istişare halindeyiz. Öneri ve eleştiriler doğrultusunda atılması gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz” dedi.


Yapılan kısa açıklamanın ve öğle yemeğinin ardından Rektör Alpay Arıbaş, listede yer alan isimlere “Teşekkür Belgesi” takdiminde bulundu. Etkinliğe Rektör Yardımcıları da katıldı.



Haberi Sesli Oku