Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AŞKAN DİNÇER, GALERİCİLER SİTESİNDE TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

AŞKAN DİNÇER, GALERİCİLER SİTESİNDE TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

AŞKAN DİNÇER, GALERİCİLER SİTESİNDE TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER;

“ŞEHRİMİZİN EKONOMİSİNE VE ESNAFLARIMIZA GELİR KAYNAĞI OLACAK”

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Galericiler Sitesine ek olarak inşa edilen 56 adet işyerinin temel atma törenine katıldı. Başkan Dinçer, ek galericiler sitesinin şehir ekonomisine ve esnaflara kazanım sağlayacağını ifade etti.

 

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Galericiler Kooperatifi tarafından mevcut galericiler sitesine ek olarak inşa edilecek 56 adet iş yerinin temel atma törenine katıldı. Belediye Başkanı Evren Dinçer, ek sitenin Aksaray’a hayırlı olması temennisinde bulundu. Duaların okunması ve kurban kesilmesiyle birlikte sitenin ilk temeli atıldı.

 

Başkan Dinçer, esnafların araçlarını daha ferah ve nezih ortamlarda pazarlayabilmelerine olanak sağlayacak ek galericiler sitesinin modern bir görünüme sahip olacağını söyledi. Başkan Dinçer, temel atma töreninde yaptığı açıklamada; “Galerici esnafımıza daha modern ortamlarda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla inşa edilen ek galericiler sitesi inşaat alanındayız. Burada 56 adet işyeri yapılıyor ve en kısa sürede bitirilip dükkânlar sahiplerine teslim edilecek. Yeni inşaatın Aksaray’ımızın ekonomisinin canlanmasına katkı sunacaktır. Ayrıca esnaflarımıza gelir kaynağı olacaktır. Galericiler sitesine ek olarak inşaatı devam eden sitenin şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Galerici esnafıyla bir süre sohbet ederek esnafların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Dinçer, galerici esnafına bereketli ve bol kazançlar diledi.

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER DÜZENLEME ÇALIŞMALARININ DEVAM ETTİĞİ OTOBÜS TERMİNALİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehirlerarası otobüs terminalini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda geçtiğimiz günlerde ekiplerine şehirlerarası otobüs terminalinde çalışma başlatılması talimatını vermişti. Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları ile şehirlerarası otobüs terminaline düzenleme çalışması başlatıldı.

 

Düzenleme çalışmaları kapsamında deforme olduğu için sökülen kilitli parke taşlarının bulduğu bölgede alt yapı çalışmaları yapıldı. Alt yapısı tamamlanan noktalarda sıcak asfalt serim çalışması yapılması planlanıyor.

 

Çalışmaların tamamlanması ile birlikte daha temiz ve nezih bir görünüm kazandırılacak olan şehirlerarası otobüs terminalinde iklim şartlarından yolcuların ve esnafların olumsuz yönde etkilenmemeleri için yolcu indirme peronlarının üzeri sundurma ile örtülecek.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte çalışmaların devam ettiği şehirlerarası otobüs terminaline yaptığı ziyarette yaptığı açıklamada çalışmaların tamamlanması ile birlikte yolculara ve esnaflara daha düzenli, temiz ve konforlu bir imkân sunulacağını belirtti.



Haberi Sesli Oku