Tarih: 23.09.2024 16:17

ASÜ REKTÖRÜ ARIBAŞ YENİ ÖĞRENCİLERİ AŞOT’TA KARŞILADI

Facebook Twitter Linked-in

2024-2025 Eğitim-Öğretim dönemi için Aksaray Üniversitesine (ASÜ) gelen öğrenciler bu yıl da Aksaray Şehirlerarası Otobüs Terminalinde (AŞOT) karşılandı ve kalacakları yurtlara servis edildi. Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş, öğrencilerle bizzat ilgilendi, şehri ve kampüsü anlattı.

 

ASÜ ekipleri, AŞOT girişinde bir stant kurarak gün boyunca öğrencilerle ilgilendi. Stantlarda kampüsün genel durumu, şehre ulaşım, kurumsal çalışmalar, akademik birimlerin yerleri ve yapılması gereken ilk işlemler gibi hususlarda bilgilendirmeler yapıldı. Ekipler, gerekli bilgilendirmelerin ardından, araçlarla öğrencileri kalacakları yurtlara kadar servis etti. Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş da AŞOT’ta öğrencileri bizzat karşıladı. Yeni dönem için heyecanlı olduklarını ve yaz dönemi boyunca gerekli tüm hazırlıkları tamamladıklarını kaydeden Rektör Arıbaş, öğrencilerin kampüste rahat etmesi için ihtiyaç duyulan tüm çalışmaları titizlikle yerine getirme gayretinde olduklarını belirtti. Yeni öğrencilerle sohbet eden ve ihtiyaçlarını öğrenen Rektör Alpay Arıbaş, “Her ihtiyaçlarında öğrencilerimiz yanındayız. Tüm öğrencilerimiz diledikleri zaman bizlere ulaşabilir. ASÜ gerek fiziki yapılaşma gerek sosyal ve kültürel faaliyetler gerekse eğitim-öğretim alanlarında hızla büyüyor ve gelişiyor. Öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Rektör Arıbaş, dört gün süren çalışmaların şekillenmesine ve sağlıklı biçimde ilerlemesine katkı sunan çalışanlara da teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —