Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ASÜBTAM MÜDÜRÜ KAYGISIZ’A TEBRİK ZİYARETİ

ASÜBTAM MÜDÜRÜ KAYGISIZ’A TEBRİK ZİYARETİ

ASÜBTAM MÜDÜRÜ KAYGISIZ’A TEBRİK ZİYARETİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, pek çok farklı alanı kapsayan bilimsel analizlerle iş dünyasının ve sanayicinin hizmetinde olduklarını söyledi.

Rektör Şahin, kısa süre önce Aksaray Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASÜBTAM) Müdürlüğü’ne atanan Doç. Dr. Yusuf Kaygısız’a tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz de iştirak etti. Merkezde yer alan araştırma laboratuvarındaki yüzlerce cihaz sayesinde, arzu edilen analizlerin başarıyla yapıldığını dile getiren Şahin, “Laboratuvarlarımız akademinin yanı sıra sanayicimizin ve iş dünyasının da hizmetindedir. Farklı iş alanlarını yakından ilgilendiren pek çok analiz, bu laboratuvarlarda başarıyla gerçekleştirilebilmektedir. Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında biz, üreticimizin ve sanayicimizin her zaman yanındayız. Sayın Müdürümüze yeni vazifesinde başarılar diliyoruz” dedi.

ASÜBTAM Müdürü Doç. Dr. Yusuf Kaygısız da Rektör Şahin’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalardaki son durum hakkında bilgiler verdi.



Haberi Sesli Oku