Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ 2020 OCAK AYI FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ 2020 OCAK AYI FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt GÖKTAŞ, 2020 yılı Ocak Ayı ATSO Faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt GÖKTAŞ, 2020 yılı Ocak Ayı ATSO Faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı.

ATSO Başkanı GÖKTAŞ’ın imzasını taşıyan yazılı basın açıklamasında; “2020 yılının ilk ayını geride bırakıyoruz. Yeni bir yıl yeni bir anlayış ve yeni bir dönem diyerek girdiğimiz bu yılda ilk olarak Oda Üyelerimizi ziyaret ederek sorunlarını, beklentilerini dinleyerek rapor haline getirdik. Bu yıl yapacağız bu ziyaretlerimiz her ay düzenli olarak gerçekleşecek ve 2020 yılı sonunda tüm sorunlar ve çözüm önerileri rapor haline getirilecektir.

Ocak ayı içerisinde TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Kurulumuz ile birlikte Kız Kardeşim Projesinin temellerini attık. Proje kapsamında Aksaray’daki Kadın Girişimcilerimize önümüzde aylar içerisinde yenilikler ve mesleki gelişimi artırıcı çalışmalar getirilecektir. Organize Sanayi Bölgemizdeki yola cepheli 8 Adet Parselin açık artırma usulü ile ihalesini gerçekleştirerek şehrimizin yatırımlarını artırma imkânımız oldu.

Odamız içerisinde çok amaçlı kullanılabilecek yeni bir toplantı salonu inşa ettik. Bu salonumuzun açılışı önümüzde haftalar içerisinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun katılımı ile gerçekleşecek. Odamızın Elektrik ihtiyacını kendimiz karşılayalım diyerek Hizmet Binamız arkasında ki boş alana yenilenebilir enerji santrali kurulması noktasında projemizi tamamladık.

Ankara’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilen "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi" açılış programına katıldıktan sonrasında rulu Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş KuBaşkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, TOBBBaşkanı İzzet GÜVEN, Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürü Yunus ELİTAŞ'a ziyaretler gerçekleştirerek şehrimiz adına görüş alışverişinde bulunduk.

zeteciler Gününde İlimiz basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya 10 Ocak Çalışan Ga.gelerek onların bu güzel gününü birlikte kutladık

Son olarak İçimizi acıtan ve yüreğimizi dağlayan Elazığ ve Malatya Depreminde zor günler geçiren kardeşlerimize yönelik Destek Çağrısı yaparak Yardım Tırımızı ve Maddi Yardımları Kardeşlerimize ulaştırdık. 2020 Yılına verimli bir şekilde giriş yapan ATSO Yönetimi olarak üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğimizi belirtmek istiyor. Kamuoyunu saygıyla selamlıyorum” Denildi.



Haberi Sesli Oku