Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ VE YÖNETİM KURULU 2020 YILINA ÜYE ZİYARETLERİ İLE BAŞLADI

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ VE YÖNETİM KURULU 2020 YILINA ÜYE ZİYARETLERİ İLE BAŞLADI

Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Pektaş, Hasan Hüseyin Ünver ve Musa Akoda’dan oluşan ATSO Heyeti, 2020 yılına üye ziyaretleri ile başladı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Pektaş, Hasan Hüseyin Ünver ve Musa Akoda’dan oluşan ATSO Heyeti, 2020 yılına üye ziyaretleri ile başladı. 

 

Geçtiğimiz gün içerisinde Başer Sigorta ve İlgün Ticareti Sanayi’deki yerlerinde ziyaret ederek üye görüşlerini alan ATSO Başkanı Göktaş, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklama da “Yeni bir yılın içerisine girdiğimiz bu günlerde ATSO adına ilk olarak üye ziyaretleri gerçekleştirmeye başladık. Bu yıl ziyaretlerimizdeki temel amacımız üyelerimizden geri bildirimlerin alınması, taleplerin belirlenmesi ve önerilerin dile getirilmesi noktasında olacak. Gittiğimiz her üyemizin raporunu tutacak ve ortaya çıkan konulara ilişkin lobi çalışmaları ve toplantılar gerçekleştireceğiz.  Stratejik Planımızda yer alan hedeflerimiz doğrultusunda hareket ederek işin mutfağında olan üyelerimizle birlikte hareket edeceğiz ve 2020 yılını en güzel şekilde değerlendireceğiz” dedi.



Haberi Sesli Oku