Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ’IN ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ’IN ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

bir yönetim kurulu anlayışından yola çıkarak çalışmalarımıza ve üye ziyaretlerimize devam edeceğiz” Dedi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Hüseyin Ünver ve Cebrail Çınardan oluşan ATSO Heyeti hem yeni kurulan işletmelere hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyor hem de önerilerini ve taleplerini dinliyor.

Geçtiğimiz gün içerisinde Aksaray’da yeni yerlerini açan Can Sürücü Kursu, Mustafa Sarıkaya İnşaat, Nazım Yılmaz İnşaat, Zen Pırlanta ve Ütopya İnşaata ziyaretler düzenleyen ATSO Heyeti firmalara hayırlı olsun dileklerini iletti.

Üyelere hayırlı olsun ziyareti ile birlikte önerilerini ve odadan beklentilerini soran ATSO Başkanı Göktaş, yaptığı açıklama da “Odamıza kayıtlı olan ve yeni yerlerini açan ilimizin değerli firmalarına yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımız ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bu ziyaretlerimizde kendilerine başarılar dilerken aynı zamanda bizlerden beklentilerini, önerilerini ve taleplerini not ettik. 2020 Yılından itibaren düzenli bir üye ziyareti gerçekleştiriyoruz ve ortaya çok güzel verimli sonuçlar çıkartacak analiz raporları elde ediyoruz. Hazırlanan bu raporlar doğrultusunda Yönetim Kurulumuzla birlikte nasıl bir çalışma yaparız istişaresini gerçekleştirdikten sonra gerekli adımları atıyoruz. Üyelerinin sorunlarını, taleplerini ve beklentilerini dinleyen, dinlediklerini not edip çalışmalar yapan bir yönetim kurulu anlayışından yola çıkarak çalışmalarımıza ve üye ziyaretlerimize devam edeceğiz” Dedi.



Haberi Sesli Oku