Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ATSO HEYETİNDEN VALİ AYDOĞDU VE TİCARET İL MÜDÜRÜ SEVİM’E ZİYARET

ATSO HEYETİNDEN VALİ AYDOĞDU VE TİCARET İL MÜDÜRÜ SEVİM’E ZİYARET

ATSO HEYETİNDEN VALİ AYDOĞDU VE TİCARET İL MÜDÜRÜ SEVİM’E ZİYARET


Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet Pektaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Cebrail Çınar, Musa Akoda ve Hasan Hüseyin Ünver’den oluşan ATSO Heyeti geçtiğimiz haftalar içerisinde göreve başlayan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve Ticaret İl Müdürü İsmail Sevim’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette 6 Ay içerisinde Aksaray’ın Türkiye’de çok güzel yerlere geleceğinin altını çizen Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, yaptığı konuşmasında; “İç Anadolu Bölgemizin tarihi güzellikleriyle dolayı Aksaray’da görev yapmaktan dolayı onur duyuyorum. Öncelikle tüm şehrimizin ve iş dünyamızın bilmesini istiyorum ki ben köyleriyle, kasabalarıyla, ilçeleriyle birlikte tüm şehrin valisiyim. Aksaray’ın tanıtım noktasındaki zayıflığını çok üst düzeylere çıkarmak adına tüm ekibimle çalışmalara başladık. Aksaray için üreten ve hizmet eden herkesin yanında olacak ve tüm desteğimi vereceğim. Organize Sanayi Bölgesinden, Tarım ve Hayvancılığa her sektörde iş dünyamıza imkanlarımızı sunmaya çalışacağız. Benim ve benimle çalışacak herkesin tek bir amacı olacaktır oda çalışmaktır. Gece demeden gündüz demeden mesai saatlerini bir an bile düşünmeden sonuca ulaşmak adına hep birlikte bu şehir için çalışacağız. Milli Eğitim kökenli bir öğretmen olarak Aksaray’da binlerce evimize kütüphaneler kurarak çocuklarımızın ve gençlerimizin okumaya olan sevgisini artıracağız. Günümüz dünyasının yazılım ve bilişimle ilerlediğinin bilincinde olarak okullarımızda çok daha fazla kodlama ve yazılım sınıfları oluşturacağız. Sanatçılarımızı, medya sektörü temsilcilerimizi ve ülkemizin önde gelen isimlerini Aksaray’a davet ederek Aksaray’ın adını tüm Türkiye’ye tanıtacağız. İnanıyorum ki 6 ay içerisinde şehrimiz Türkiye’nin gündeminde olacaktır” Dedi. 
Aksaray’ın Organize Sanayi Bölgesi, Güneş Enerjisi İhtisas OSB, Demiryolu üzerinde durulması gerektiği noktasında Vali Aydoğdu’ya bilgi veren ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, Aksaray için çalışmaktan başka gayesi ve amacı olmayan bir Vali’ye sahip olduğumuz için iş dünyamız adına çok mutluyum. İnşallah Aksaray’ın geleceğini ortak aklın gücüyle birlikte inşa edeceğiz” Dedi. 
Valilik ziyareti sonrasında Aksaray Ticaret İl Müdürü İsmail Sevim’e ziyaret gerçekleştiren ATSO Heyeti, hayırlı olsun dileklerini iletirken birlikte ortak aklın gücüyle çalışacaklarını İl Müdürü İsmail Sevim’e aktarırken görevinde başarı dilediler.

 



Haberi Sesli Oku