Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ATSO MOBİL UYGULAMALARI HAYATA GEÇİRDİ

ATSO MOBİL UYGULAMALARI HAYATA GEÇİRDİ

ATSO MOBİL UYGULAMALARI HAYATA GEÇİRDİ


Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Covid-19 salgını kapsamında üyelerinin temastan kaçınması ve işlemlerini daha hızlı yapması adına Android ve İOS’ta mobil uygulamalarını yayınladı. 
Konu ile ilgili açıklama yapan ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da “Dünya’yı etkisi altına alan ve hızla yayılmaya başlayan Korona virüsün insana temas yoluyla geçtiğinin bilincinde olarak Odamızda bir çok tedbiri hayata geçirdik.  Personellerimizde ve görev saatlerimizde kısıtlamayı geçtiğimiz hafta içerisinde hayata geçirdik. Fakat buna rağmen bir şekilde temas yolları açık kalmaktadır. ATSO Yönetimi olarak geçtiğimiz haftalar içerisinde başladığımız mobil uygulamalarımızı hayata geçirirek üyelerimizin hizmetine sunuyoruz. 
Google Play ve APPLE Store’da yayınlanan mobil uygulamalarımız sayesinde üyelerimiz ve vatandaşlarımı uygulamamız aracılığı ile duyurulardan ve bilgilendirmelerden anında yararlanacak, aynı zamanda oda aidatları ve oda belgelerini buradan yapabileceklerdir. Haberlerimizi ve etkinliklerimizi yine aynı şekilde mobil uygulamalarımız aracılığıyla kamuoyu ile paylaşacağız. Temasın kesinlikle yapılmaması gereken bir dönemde mobil uygulamalarımızın çok yararlı olacağını belirterek üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” Dedi. 

 



Haberi Sesli Oku