Bugün, 2 Eylül 2024 Pazartesi

Aydemir'i makamında ziyaret ettiler

Aydemir

Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği yönetimi Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir'i makamında ziyaret etti.

Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği yönetimi Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir'i makamında ziyaret etti.Ziyarette UYUMADER  Başkanı Birol Metin, Aksaray Kapadokya Gazeteciler Derneği Başkanı aynı zamanda UYUMADER kurucu başkanı Mahmut Eskil ve UYUMADER yönetim kurulu üyesi ve dernek psikoloğu Ahmet Bektaş hazır bulundu.

Uyuşturucu ile Mücadelede ortak ve paydaş olarak çalışan iki kurumun yetkilileri yapılması gerekenler,gençlerin bu beladan uzak tutulması,tedavi aşaması ve tedavi sonrası sosyal uyum konularında fikir alışverişinde bulundu. Konu ile ilgili stk lar yerel yönetimler sağlık eğitim  ve adli kolluk kuvvetlerinin rollerinin geliştirilmesi kurumlar arası iletişimin güçlendirilmesi dünyada ve ülkemizde son dönemde yaşanan gelişmeler konularında verimli bir istişare gerçekleştirildi.

Ziyaret sonunda gerek ülkemizde gerekse şehrimizde gecesini gündüzüne katıp madde satıcılarına göz açtırmayan Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir'e Uyuşturucu ile Mücadele Derneği tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

 



Haberi Sesli Oku