Tarih: 03.03.2023 22:30

AYNAYA BAK KARAÜZÜM

Facebook Twitter Linked-in

Dün telefonuma görüntülü bir mesaj geldi gelen videoda eski zafer partisi il başkanı çiçeği burnunda iyi parti milletvekili aday adayı Resul Karaüzüm şehrimizde başarı ile görev yapan bir bürokratımıza siyaset yapma devlet memuru olduğunu unutma istifa et karşımıza çık gibi meydan okuma mahiyetinde cümleler kurmuş;

Ne olduğunu nerede olduğunu ve neyi amaçladığını anlayamadığımız bir video olmuş.

Aklımıza ilk gelen çok kötü bir Ali Abbas Ertürk taklitçisiniz.

Birilerine sataşarak siyasi polemik yaratıp meşhur olma dönemi 80 li 90 lı yıllarda Yeşilçamda olur.

Bizden söylemesi  daha önce yaptığınız sataşmaların tümünü yalayıp sataştığınız adamların yanında sataştığınız samimiyetsizlik ile suçladığınız partiden  aday adaylığı açıkladınız siyasette temkinli olmak iyidir tekrar aynı durumda kalmayın.

Gelelim konunun aslına;

İl özel idaresi genel sekreteri Yüksel bey depremin hemen ardından deprem bölgesine hareket etmiş 20 günden daha fazla orada kalmış oradaki acıları insanların hüzünlerini birebir yaşamış yaşadığı üzüntü ile hala ülke beşik gibi sallanır iken oynanan futbol karşılaşmalarında depremle tek alakası tezaruhat yapmak ulan üç beş kişiye bir cevap yazmıştır.

Bu durumu siyaset yapmak olarak algılamak yada siyaset yapıyorlar diye yollara düşmek durumdan vazife çıkarmaktan başka bir şey değildir.

İl Özel idare genel sekreterinin siyaset yapması yapmış olduğu görevi yani köylere hizmet götürme işini siyasi fikre göre ayrı ayrı yapmasıdır. Köy yollarının köy çeşmelerinin yapımında tamiratında siyasi davranması ayırım yapmasıdır. Yoksa herkesin bir siyasi düşüncesi mutlaka olacaktır.

Konu ile ilgili yirmiye yakın köy muhtarı beş-altı tane belediye başkanı ile görüştük bir tanesi bile siyasi davrandığını söylemedi.

Madalyonun bir diğer tarafı da memur örgütlerini gezen aday adayı olduğun partinin genel başkanı Meral Akşener hanımefendinin memurlara siyaset yasağını kaldıracağız ülkenin en eğitimli kısmını siyaset dışında bırakmak ülkeye ihanettir sözüne karşılık siyaset yapmayan bir adama çık karşımıza diye meydan okumanız siyaseten de düşünsel de ne kadar siyaseti bilmediğinizi açık bir şekilde gösteriyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtiyor insana.

Yazımızın sonunda AYNAYA BAK KARAÜZÜM diyor cevap bekliyoruz.

İyi parti Aksaray’ın sorunlarını kavrayabildi mi ?

Hdp masanın altından çıktı mı ?

Ayhan Erel ile ilgili hayal kırıklığınız devam ediyor mu ?

Velhasıl Sayın Karaüzüm O bürokratımız siyasete bir gün girerse de seninle rakip olmaz çünkü aday adayı olmak başka bir şeydir aday olmak başka bir şeydir.

Ben sana Aday adayı olamazsın demedim aday olamazsın dedim. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —