Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAKAN MURAT KURUM AKSARAY’DAKİ PROJELERİ VE KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ DEĞERLENDİRDİ

BAKAN MURAT KURUM AKSARAY’DAKİ PROJELERİ VE KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ DEĞERLENDİRDİ

BAKAN MURAT KURUM AKSARAY’DAKİ PROJELERİ VE KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ DEĞERLENDİRDİ

 

BAŞKAN DİNÇER ‘’ŞEHRİMİZİN İHTİYAÇ DUYDUĞU YATIRIMLARI SAYIN BAKANIMIZA İLETTİK’’

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Vali Hamza Aydoğdu ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.

           Aksaray’ın ihtiyaç duyduğu yatırımların yapılması ve devam edilen yatırımlardaki eksikliklerin giderilmesine yönelik yapılan ziyaretlerde şehrin Çevre ve Şehircilik Bakanlığını ilgilendiren konuları masaya yatırıldı.

           Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer’in iletmiş olduğu konuları Bakan Murat kurum ilgi ile dinledi.  Aksaray’da çevre ve şehircilik bakanlığı tarafından yapılan yatırımların daha hızlı ve daha kaliteli hale getirilmesi için çözüm önerileri oluşturuldu.

Bakan Murat Kurum, Aksaray’ın hızla gelişen ve büyüyen bir şehir olduğunu belirtti. Şehrin bu büyüme ve gelişme hızına bağlı olarak da ortaya çıkan ihtiyaçlarını karşılayacak ve Aksaray’ın her alanda gelişmesini sağlayacak yatırımların destekleneceğini ifade etti. Aksaray’da ihtiyaç duyulan noktalarda kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını aktaran Bakan Kurum ülke genelinde olduğu gibi Aksaray bölgesine özgü kentsel dönüşüm projelerinin desteklendiğini ifade etti. Bakan Kurum, Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ve Vali Hamza Aydoğdu’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yapılan ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Sayın Valimiz Hamza Aydoğdu ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaret ettik. Yaptığımız ziyarette Aksaray’ın ihtiyaç duyduğu kamu yatırımlarını kendilerine ilettik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ve Belediyemizin iş birliğinde yapılan ve yapımı devam eden birçok proje hakkında istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımız şehrimizi ilgilendiren konuları dikkatle dinleyerek not aldı. Çözüm önerileri hakkında istişarelerde bulundu. Şehrimiz için hayırlı ve uğurlu olsun. Şehrimizin ihtiyaç duyduğu yatırımların kazandırılması adına çalışmalarımız devam edecektir.’’ Dedi. 

Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer de Bakan Murat Kurum’a hediye takdiminde bulundular.



Haberi Sesli Oku