Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BAŞARILARIN DAİM OLSUN AKSARAY’IN GURURU

BAŞARILARIN DAİM OLSUN AKSARAY’IN GURURU

BAŞARILARIN DAİM OLSUN AKSARAY’IN GURURU

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İtalya'da organize edilen 2021 Down Sendromlular Avrupa Oyunları'nda Avrupa Şampiyonu olan Down Sendromlular Futsal Milli Takımı kalecisi hemşehrimiz Hüseyin Dinç’i ve ailesini tebrik ederek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti.

Beraberinde Belediye Meclis üyesi Cem Elibol ile Down Sendromlular Futsal Milli Takımı kalecisi hemşehrimiz Hüseyin Dinç’i ve ailesini ziyaret eden Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, üzerinde ‘Şampiyon Hüseyin’ yazılı pasta ile tebrik edip, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti.

Ziyarette oldukça duygu dolu anlar yaşayan Milli kalecimiz Hüseyin uzun süre İl Başkanı Altınsoy’a sarılırken büyük bir mutluluk yaşadı.

Cumhuriyet tarihinde görülmemiş özel bir başarı ile ülkemizi gururlandıran Milli Takımı canı gönülden tebrik ettiğini dile getiren Başkan Altınsoy, “Yıllar önce evlerine kapatılan bu yavrularımız, devletimizin verdiği destek sayesinde artık evlerden çıkıp spor sahalarına, Türkiye sınırlarını aşarak gerek Avrupa’da gerek dünyada şanlı bayrağımızı dalgalandırıyorlar. Avrupa Oyunları’nda tarihi bir başarıya imza atan Futsal Milli Takım kalecisi Hüseyin Dinç’i ve tüm sporcularımızı can-ı gönülden kutluyorum. Özel evlatlarımıza bu imkanı tanıyan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, başarının tüm mimarlarına teşekkür ediyorum” dedi.



Haberi Sesli Oku