Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN ALTINSOY, “ANCAK BİR OLURSAK BAŞARABİLİRİZ”

BAŞKAN ALTINSOY, “ANCAK BİR OLURSAK BAŞARABİLİRİZ”

BAŞKAN ALTINSOY, “ANCAK BİR OLURSAK BAŞARABİLİRİZ”

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni bir seferberlik başlatılacağını bildiren AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Ancak bir olursak bu zor günleri birlikte aşabilir ve o özlediğimiz eski günlere kavuşabiliriz” dedi.

AK Parti’nin geçtiğimiz 18 yılda ülkemizi demokraside ve kalkınmada tarihinde görülmemiş hizmetlerle, yatırımlarla, eserlerle tanıştırdığını aktaran Başkan Altınsoy, “İnşallah önümüzdeki dönemde de daha büyük başarılarla milletimizle birlikte hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz. Türkiye olarak son dönemde ardı ardına maruz kaldığımız saldırıları Cumhurbaşkanımızın ferasetli duruşu, kabine üyelerimizin tecrübeli olmaları nedeniyle birer birer etkisiz hale getirmeyi başardık. Salgın sonrası yeniden şekillenecek küresel, siyasi ve ekonomik düzende ülkemizin hak ettiği yere geleceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Ekonomi, hukuk ve demokraside yepyeni bir seferberlik başlatılacağını bildiren Altınsoy, “Milletimizden bu kritik dönemde salgınla mücadele için uygulamaya koyulan düzenlemelere riayet etmelerini bekliyoruz. Avrupa’dan ABD’ye kadar dünyada salgınla mücadele edemeyen ülkeler yeniden ciddi kararlar almaya başladı. Türkiye olarak bizde amacımız vatandaşımıza eziyet etmek değil sağlığını korumaktır. Biz Allah’ın takdirinin üzerinde bir takdir, milletimizin gücünün üzerinde bir güç görmedik tanımadık. Ancak tedbiri biz alacağız, takdiri Rabbimize bırakacağız. Bu salgın sürecini devlet millet bir olarak atlatabiliriz. Ülkemiz için, çocuklarımız için ve en önemlisi kendimiz için vatandaşlarımızdan ricamız, maske, mesafe, temizlik ve diğer sağlık kurallarına uyalım.”



Haberi Sesli Oku