Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN ALTINSOY: "GÖNÜL GÖNÜLE 2023 HEDEFLERİNE YÜRÜYECEĞİZ

BAŞKAN ALTINSOY:

BAŞKAN ALTINSOY: "GÖNÜL GÖNÜLE 2023 HEDEFLERİNE YÜRÜYECEĞİZ

AK Parti, Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, "19 yıldır olduğu gibi bundan böyle de milletimiz ile birlikte kutlu yürüyüşte omuz omuza, gönül gönüle 2023 hedeflerimize doğru kararlılıkla inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz" dedi.

 

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti'nin büyük hedefleri gerçekleştirerek milletin gönlünde müstesna bir yer edindiğini vurgulayan Başkan Hüseyin Altınsoy, "AK Parti, kurulduğu andan itibaren milletimizin sevdası oldu. 19 yıldır milletimize hizmet aşkıyla hareket ettik. Milletimizin derdiyle dertlendik, en güzel hizmetleri vermek için tüm kadrolarımızla çalıştık, çabaladık. Allah'a şükürler olsun, bunda da başarılı olduk. 19 yıldır olduğu gibi bundan böyle de milletimiz ile birlikte bu kutlu yürüyüşte omuz omuza, gönül gönüle 2023 hedeflerimize doğru kararlılıkla inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz" dedi.

 

Büyük ve güçlü devlet olma yolunda ilerleyen Türkiye'nin vesayet odakları, hain FETÖ, bölücü terör örgütleri ve dış güçler tarafından doğrudan ve dolaylı pek çok saldırılara maruz kaldığını hatırlatan Başkan Altınsoy, "19 yılda çok büyük badireler atlattık. Allah'ın yardımı, vatan, bayrak, ezan sevgisiyle yüreği yanıp tutuşan milletimiz ile birlikte kahramanlık destanı yazdığımız 15 Temmuz başta olmak üzere tüm saldırıları bertaraf ettik, etmeyede devam ediyoruz" diye konuştu.

 

Tüm engellere rağmen büyük hedefleri gerçekleştirerek Türkiye'yi söz sahibi yaptıklarını vurgulayan Başkan Altınsoy, sözlerini şöyle sürdürdü: "19 yıl da yaptığımız değişim, dönüşüm ve reformlarla çok önemli hizmetleri hayata geçirdik. Ülkemize sayısız eserler kazandırdık. Savunma sanayi, eğitim, adalet, sağlık, tarım ve ulaştırma başta olmak üzere bir çok alanda yaptığımız atılımlarla, Sn. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşuyla dünyada saygın ve söz sahibi ülke haline geldik. Başta savunma sanayi olmak üzere Milli Teknoloji Hamlesi ile yerli ve milli üretimlerimizi yaptık. Milletimizin hayal ettiği çok sayıda projeyi, yatırımları hayata geçirdik.

 

Dünyayı saran koronavirüs salgınında pek çok ülke vatandaşına sağlık hizmeti vermekte zorlanırken, biz hem ücretsiz tedavi verdik, hem de yatırımlarımıza devam ederek bir çoğu şehir hastaneleri olmak üzere yeni hastaneler hizmete açtık. Zorlu süreçte devletimiz tüm imkanlarıyla milletimizin yanında olarak karşılıksız nakdi yardım sağladık, destek paketlerini hemen devreye aldık" dedi.

 

Aksaray Teşkilatı olarak pandemi kurallarına uyarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Altınsoy, "Parti olarak Türkiye genelinde başlattığımız yeni üye çalışmalarımıza Aksaray’da da hız kesmeden devam ediyoruz. Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında ilimizde binlerce hemşehrimiz büyük AK Parti ailemize katıldı. Türkiye geneli üye çalışmaları kapsamında yeni üye kayıtlarında birçok ili geride bıraktık. 19 yıldır hep milletimize hizmet aşkıyla hareket ettik. Gönülden gönüle, sevgi köprüleri kurduk. Bu nedenle de AK Partimize milletimizin teveccühü ve desteği artarak devam ediyor" dedi.



Haberi Sesli Oku