Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BAŞKAN ALTINSOY, “HİÇBİR VİRÜS BİZİM TEDBİRLERİMİZDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR

BAŞKAN ALTINSOY, “HİÇBİR VİRÜS BİZİM TEDBİRLERİMİZDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR

BAŞKAN ALTINSOY, “HİÇBİR VİRÜS BİZİM TEDBİRLERİMİZDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, korona virüsle ülke genelinde olduğu gibi Aksaray’da da etkin mücadele yürütüldüğünü belirterek, “Gelinen noktada, bu krizin üstesinden gelebilmek için daha çok fedakarlık yapmamız gereken bir döneme girdik. Alınan tedbirlere harfiyen uyarak inşallah en kısa sürede bu kritik süreçten başarıyla çıkacağız” dedi.

 

Kovid-19 salgınına karşı Cumhurbaşkanımızın açıkladığı ve Sağlık Bakanlığımızın aldığı önlemleri hayatımıza yansıtmaya davet eden Aksaray İl Başkanı Altınsoy, “Sağlık Bakanlığı bünyesinde kurulan Bilim Kurulu’nun önerileri doğrultusunda hareket edelim. Salgının yayılmasını engellemek için vatandaşlarımız ne gerekiyorsa yapmalıdır. En önemlisi Sosyal mesafeyi korumalıyız ve gerekmedikçe dışarı çıkmadan evde kalmayı bir rutin haline getirmemiz gerekir” dedi.

 

Sağlık personelinin bu konudaki uyarılarına önemle riayet edilmesini isteyen Başkan Altınsoy, “Bu virüsten korunmanın ilk şartı temizliktir. Yapılacak her hata kendi sağlığımızı tehlikeye attığı gibi yakınlarımızın da sağlığını tehlikeye düşürür. Hastalığın yayılması ile ölüm oranlarını düşürmek elimizde ve bunun için mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmamalıyız. Eğer evimizden çıkmaya zorunlu isek de bakanlığımızın ve valiliklerimizin talimatlarına harfiyen uymalıyız. “Bana bir şey olmaz” gibi bir mantık asla kabul edilemez. Bu noktada devletimizin aldığı önlemlere herkes uymalı. Topluma karşı herkes sorumluluk bilinciyle hareket etmeli. Özellikle dışarıda yapacak bir işi olmadan bulunan her insanın hastalığa davetiye çıkardığı unutulmamalı. Virüsten çok etkilenmeseniz bile taşıyıcı olup başka insanların hayatını kaybetmesine sebep olabilirsiniz. Bu yüzden herkes doğru olanı yapmalı. Bu salgını ancak devletimizin aldığı güçlü tedbirlerin yanında vatandaşımızın azmi ve ferasetiyle yenebileceğimiz unutulmamalıdır. Hiçbir virüs bizim tedbirlerimizden daha güçlü değildir. Her hastalık gibi bu virüse karşı da bireyler olarak göstereceğimiz dikkat ve alacağımız tedbirler en etkili korunma yöntemi olacaktır” dedi.10.04.2020

AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANI

HÜSEYİN ALTINSOY

2020 / 496



Haberi Sesli Oku